Εντός έδρας ήττα από τον Θιναλιακό για τον ΠΑΣ Πρέβεζα (0-1)

Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο ΠΑΣ Πρέβεζας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Θιναλιακό, όταν στο 20ο λεπτό και μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατζηδημητρίου, ο Φράνκ Μπάρι με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καραπιπέρη.

Ωστόσο ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται έντονα για μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του, σε χέρι αμυντικού του Θιναλιακού, με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη φάση ήταν η αφορμή να σηκωθούν όλοι όσοι κάθονταν στον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα και να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Στην επανάληψη αν και ο ΠΑΣ Πρέβεζα πίεσε σε όλο το γήπεδο, είχε την υπεροχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει τον Θιναλιακό, ο οποίος όπως τόνισε και ο προπονητής του Παναγιώτης Κορομπόκης στην συνέντευξη τύπου το τρίποντο αυτό ήταν ‘’τρίποντο παραμονής’’.

Από πλευράς Πρέβεζας ο Μιχάλης Βλάχος έμεινε στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε για την ομάδα του λέγοντας ότι:’’ κανείς δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στέλνουν διαιτητές να κάνουν πρακτική’’.

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Σαφαρίκας έβγαλε και έδειξε 4 φορές την κίτρινη κάρτα για την ομάδα του ΠΑΣ (Λαζανάς, Κωτσοβός, Ράμα, Βλάχος) και 5 για τον Θιναλιακό (Βορύλλας, Κροκίδης, Κούδας, Λούβρος, Μουζακίτης)

Διαιτητής: Σαραφίκας (Αχαϊας)

Βοηθοί: Ζούλης , Τσούτσης (Αχαϊας)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Κουτσουμπέλας (88ο Ιασωνίδης), Λαζανάς, Γκίνι, Diaw, Κωτσοβός (46ο Ράμα), Μπατμάς (70ο Ντοματάς), Φερεντίνος, Καρακούτης, Βασάρας, Παπαδόπουλος.

Θιναλϊακός (Παναγιώτης Κορομπόκης): Βορύλλας, Ματζοβίλα, Φρανκ Μπάρι, Αρμένης (83ο Παπαρούνας), Κροκίδης, Πουλημένος, Κούδας, Μπάρδι Κλόντιαν (57ο Αγόρας), Μπάρδι Έριον, Χατζηδημητρίου, Λούβρος (90ο Μουζακίτης).

πηγή: onprevezanews.gr