Ήττα και αποκλεισμός για τον Θεσπρωτό στο Κύπελλο

Ο Θεσπρωτός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Αετό Ορφανού και έμεινε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδος.

Στο 4ο λεπτό ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, που ήταν και η μοναδική του σε όλο το α΄μέρος.  Ο Γώγος πάσαρε στον Κολλά εκείνος όμως από κοντά αστόχησε με πλασέ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με αυτογκόλ του Σερβιλάκη. Ο Δουμάνης έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε την παράλληλη πάσα και ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων έβαλε το πόδι του, στέλνοντας τη μπάλα στην εστία της ομάδας του, για το 1-0.
Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στο β΄ μέρος, ο Θεσπρωτός βρήκε την ισοφάριση. Η μπάλα από την προσπάθεια των Ραμίρεζ και Κολλά στρώθηκε στον Βασ. Κωνσταντίνου, που μου σουτ νίκησε τον Κυφωνίδη για το 1-1, στο 47′.
Ο Θεσπρωτος στο 51΄ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για το 1-2, όμως το σουτ του Ευθυμίου αποκρούστηκε από τον Κυφωνίδη, ενώ στην επαναφορά ο Ραμίρεζ με κεφαλιά δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στο τέρμα. Ο Αετός ξαναπήρε προβάδισμα στο 62΄ όταν μετά από λάθος του Κωνσταντάκου, ο Αποστολίδης δεν έχασε την ευκαιρία για να κάνει με πλασέ από πλάγια θέση το 2-1. Ο Θεσπρωτός απέιλησε στο 73΄ με την δυνατή κεφαλιά του Ντάλα Κόστα να περνάει άουτ όμως. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Σερβιλάκης δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 4 λεπτά  και αποβλήθηκε στο 87′. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις για τρίτο γκολ, με τους Δουμάνη και Φουστέρη.Αετός Οφρυνίου: Κυφωνιδης, Ντρομπρος, Καλατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (61΄Φουστέρης), Γιάνα, Αποστολίδης, Δουμάνης, Πανάγου

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Ευθυμίου (66΄Ντάλα Κόστα), Κωνσταντίνου Bασ. (79 Γκέκας) Ραμίρεζ, Κολλάς, Μπίκας, Γώγος.

πηγή: theball.gr