Ήττα και υποβιβασμός για την Θύελλα Κατσικά (video)

Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν η Θύελλα Κατσικάς, η οποία μετά και την σημερινή ήττα στην Καστοριά(3-0) από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας για την προτελευταία αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Το έργο της Θύελλας ήταν εξ’ αρχής δύσκολο μιας και ήθελε μόνο νίκες στα δυο τελευταία ματς και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πετύχει τον στόχο της, ωστόσο μετά και την ήττα από τον υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο αλλά και τα θετικά αποτελέσματα των Αμβρακικού Λουτρού(2-1 τον ΟΦΑΜ)και του Παναγρινιακού (0-0 στη Λευκίμμη), έγινε οριστικός ο υποβιβασμός της.

Κατώτερη των περιστάσεων…

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν δίχως αύριο για την Κατσικά στο Δημοτικό Στάδιο Καστοριάς όμως οι παίκτες του Νίκου Γκούρα μπήκαν χωρίς πάθος, χωρίς δύναμη στο ματς και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο από τον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος αν και ήδη υποβιβασμένος μπήκε δυναμικά στο ματς, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε κοντά στο γκολ με το καλημέρα.

Στο 1’ ο Πατσιούρας μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Τζερεμέ και στο 4’ ο Χασάι έχασε μοναδική ευκαιρία.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-0 στο 29’ από τη σέντρα του Πήτα.

Αυτό ήταν και το σκορ ενός ημιχρόνου, στο οποίο η Θύελλα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε έλλειψη συγκέντρωσης.

Καθάρισε η Καλλιθέα στην επανάληψη

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 51’ με τον Καρανάσιο να κάνει τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Τζερεμέ που έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 58’ η Θύελλα έκανε την μοναδική ευκαιρία της στο ματς. Ο Τσουμάνης έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Πάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Μ. Αλέξανδρος έφτασε στο 2-0 στο 60’, όταν ο Τζερεμές σέντραρε και ο Παπαθανασίου εκτέλεσε τον Πατσιούρα, αφύλακτος εντός περιοχής.

Το σουτ του Σιαραφέρα ήταν άστοχο στο 63’ και στο 90’ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Χασάι.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι στην Κατσικά ήταν στενοχωρημένοι με την εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι και τον υποβιβασμό της ομάδας.

Πλέον, το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Κέρκυρα είναι τυπική διαδικασία για τη Θύελλα Κατσικάς που επιστρέφει στο ερασιτεχνικό μετά από έναν χρόνο.

Διαιτησία: Κεχαγιάς(Πάνου-Κοτσερίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας(Πασχάλης Δημητρίου): Κοσμίδης, Τόσκος, Πήτας (46’ Παπαθανασίου), Μήνος, Σαββόπουλος Κ (22’ λ.τρ Καρανάσιος), Ευαγέλου, Μηλιάτης Β. , Σιαραφέρας (85, Σαββόπουλος Ε., Τζερεμές (72’ Καραμανίδης), Χασάι.

Θύελλα Κατσικάς(Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Κολιούσης (85’ Μούτσιος), Πάνος, Τσουμάνης (85’ Θέμος), Γούλας (85’ Καζαντσίδης), Πολυχρόνης, Μαρούλης (52’ Τουρμούσογλου), Παπαρούνας, Περβανάς.

Αποστολή στην Καστοριά: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ-passports.gr