Ήττα με 2-0 από τη Νίκη Βόλου για τον Θεσπρωτό

Η Νίκη Βόλου κέρδισε με 2-0 τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό, για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Oι Θεσσαλοί έφτασαν τους 19 βαθμούς και πέτυχαν την πέμπτη τους σερί νίκη. Από την άλλη, η ομάδα της Ηγουμενίτσας έμεινε στους τρεις βαθμός και την τελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 62’. Ο Κάσσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μιράντα, ο οποίος κατέβασε όμορφα με το στήθος και με δυνατό σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 78’ αποβλήθηκε ο Κάσσος και στο 80’ το πέναλτι του Μπίκα ήταν άστοχο. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 90+3′ με τον Τζιώρα να πλασάρει εύστοχα από κοντά τον Τσιμόπουλο.

Το «φιλμ» του αγώνα:

6’ Ο Τοπαλίδης γέμισε με “γλυκιά” σέντρα στην περιοχή, ο Τσουκαλάς από καλή θέση αστόχησε με το κεφάλι, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσιμόπουλου.

10’ Ο Σιαφά βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ με το αριστερό που επιχείρησε, εξουδετέρωσε εύκολα ο πορτιέρε του Θεσπρωτού.

14’ Σουτ του Δρίτσα μέσα από την περιοχή, θα βγάλει σε κόρνερ ο Μπάγιτς.

19’ Ο Ροχάνο σέντραρε από τα δεξιά, την γυριστή κεφαλιά έκανε ο Τσουκαλάς, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό “Γ” της εστίας του Τσιμόπουλου.

32’ Γυριστό σουτ του Σιαφά μέσ από την περιοχή, η μπάλα περνά δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών.

42’ Ο Τσουκαλάς πέρασε δεξιά στον Κάσσο, με τη μία η συρτή σέντρα, στην κίνηση ο Σιαφά το πλασέ, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.

48’ Σουτ του Τσουκαλά από το ημικύκλιο, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Τσιμόπουλος.

53’ Ο Ροχάνο από κοντά θα προλάβει την έξοδο του Τζιμόπουλου, ωστόσο η μπάλα θα περάσει πάνω από το δοκάρι. Στη συνέχεια ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων έπεσε πάνω στον επιθετικό της Νίκης, όμως ο ρέφερι έδειξε άουτ.

62’ Ο Μιράντα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Ανδρέου, το σουτ όμως από καλή θέση κόντραρε σε πόδια και η μπάλα απομακρύνθηκε από τα καρέ του Τσιμόπουλου.

66’ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Κάσσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μιράντα, ο οποίος κατέβασε όμορφα με το στήθος και με δυνατό σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

80’ Χαμένο πέναλτι του Θεσπρωτού: Ο Μπίκας εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάγιτς.

90+1’ Ο Τοπαλίδης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, ο Γαβριηλίδης σε πρώτη φάση και ο Τζιώρας σε δεύτερη, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τσιμόπουλο.

90+3′ ΓΚΟΛ 2-0: Ο Μιράντα κάθετα στον Γαβριηλίδη, αυτός γύρισε στην μικρή περιοχή, με τον Τζιώρα να πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Ανδρέου, Κάσσος, Τσουκαλάς (84’ Λογαράς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46’ Παναγιωτίδης), Σιαφά (84’ Τζιώρας), Μιράντα, Ροχάνο (68’ Μορέιρα)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (86’ Φακκής), Μίλτος, Πανταζέλος (86’ Μαρτίνεζ), Χατζάκος (71’ Παππάς), Οικονομίκος (57’ Ρούσσης), Μπίκας, Δρίτσας

πηγή: liganews.gr