Ήττα σοκ για την Αναγέννηση Άρτας

Ήττα σοκ υπέστη σήμερα η Αναγέννηση στο δημοτικό στάδιο Άρτας από την Αστραπή Μεσοποταμίας με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Στο 24’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Σιδηρόπουλου, ο Ασπροποταμίτης έκανε από πολύ κοντά το τακουνάκι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια, οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Στο 38ο λεπτό η Αναγέννηση είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μουσιωτίτσας κέρδισε πέναλτι από το Λαζαρίδη, όμως ο Σιδηρόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη αμφότερες και οι δυο ομάδες έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες αφού έκαναν εκπληκτικές επεμβάσεις κρατώντας μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο το μηδέν.

Στο 55ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Σιδηρόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μεϊμαρίδης έδιωξε με υπερένταση και με τη βοήθεια του δοκαριού, ενώ στην επαναφορά, ο Μουσιωτίτσας από κοντά σούταρε λίγο πάνω από την εστία.

Στο 67’ , η ατυχία της Αναγέννησης συνεχίστηκε, όταν ο Χρηστογιάννης βρήκε τον Παππά, που πάτησε περιοχή και σούταρε, σημαδεύοντας το δοκάρι το Μεϊμαρίδη, το τρίτο για τους γηπεδούχους στο ματς!

Στο 88’  ο Παλαιοδήμος Κ. με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε το Μαλίζογλου και έκανε το 0-1 για την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Στο 90΄ ο Σωτηριάδης έκλεψε και σέρβιρε στον Εστιάδη, που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Μαργαρίτης

Βοηθοί: Μιχαλάς – Σάτκλιφ (Κέρκυρας)

Αναγέννηση Άρτας (Δημήτρης Θώδης): Μαλίζογλου, Παπακίτσος Δ., Καζέλης (79′ Γκαρτζώνης), Ασπροποταμίτης, Καλιακάτσος, Κακιώνης, Μουσιωτίτσας (78′ Μπιθυκούκης), Χρηστογιάννης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Αρτέμης.

Αστραπή Μεσοποταμίας (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μεϊμαρίδης, Αμανατίδης, Πασιώλης (58′ Παλαιοδήμος Κ.), Κράτσιος, Λαζαρίδης, Παλαιοδήμος Α., Ψωμιάδης, Αντωνιάδης, Εστιάδης, Καραμανίδης, Σωτηριάδης.

πηγή: sentranews.gr