Ήττα στο τάϊ μπρέικ για τον Φιλαθλητικό στα Γιάννενα

Την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα από τον ΑΣ Γιάννενα με 3-2 στα σετ με (25-22), (12-25), (23-25), (25-22), (22-20).

Η ομάδα της Πρέβεζας ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να εκμεταλλευτούν τα λάθη και να το κερδίσουν με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ο Φιλαθλητικός ανώτερο κατάφερε να ισοφαρίσει, κερδίζοντάς το με 25-12, κάνοντας το 1-1.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να το κερδίσει και αυτό με 25-23, κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Στην συνέχεια ο ΑΣ Γιάννενα πιέζοντας πάνω στο φιλέ, και με εξαιρετικά σερβίς ισοφάρισε σε 2-2 στα σετ, κερδίζοντάς το με 25-22, για να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάϊ μπρέικ.

Εκεί και οι δύο ομάδες πάλεψαν στα ίσα με τις γηπεδούχες να είναι πιο τυχερές καταφέρνοντας να το κερδίσουν με 22-20 και να πάρουν το παιχνίδι, απέναντι στον Φιλαθλητικό.

 Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Αποστόλου, Γκοργκόλης

Α.Σ Γιάννενα (Τσιούπης): Νιακογιούλου, Μπόζιου, Καλουτσάκη, Μπουρδή, Καρυδάκη, Τικμανίδου, Παπαματθαιάκη, Θεοπίστου, Παππά, Κακαγή, Κατσόγιαννου, Ντούση, Τάνα, Chabai.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.