Ήττα του Θεσπρωτού με 2-1 από τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε τη Κυριακή ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας τον Θεπσρωτό με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη.   Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα ενώ στο 2ο ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά μέχρι εκεί.   Διαιτητής: Αγγελούλης. Βοηθοί: Μάνος- Δελικούσης (Σ.Δ. Λάρισας). Κίτρινες είδαν οι Σταυρίδης, Τζουβάρας, Μόσχος, Μπίκας.

Φάσεις και γκολ

Στο 8ο σέντρα του Πανταζή κεφαλιά του Πέντσα ο Σταυρίδης μπλόκαρε και στο 26ο σουτ του Μαυροματίδη ο Κωνσταντάκος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Στο 35ο φάουλ του Τοπάλη ο Χάιτας ολομόναχος δεν έβαλε σωστά το κορμί του για να κάνει τη κεφαλιά και στο 45ο σέντρα Ματούλα σουτ του Μαυροματίδη από πλεονεκτική θέση ψηλά άουτ.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με γκολ για το Φούφα αφού στο 49ο σέντρα του Σιδηρόπουλου σουτ του Μόσχου στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χάιτας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 57ο σε μια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Τζουβάρα και Πέντσα ο διαιτητής «είδε» φάουλ έξω από τη περιοχή και ο Μπίκας με φοβερό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 63ο το σουτ Μαυροματίδη από πολύ καλή θέση κόντραρε στους αμυντικούς και λίγο μετά το σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ.

Στο 73ο όμως ο Μαυροματίδης σέντραρε ο Καλογιανίδης έστρωσε στον Τοπάλη που δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

Στο 87ο ο Σταυρίδης έκανε φοβερή απόκρουσε σε εξ΄ επαφής κεφαλιά του Μπέρτζου κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Μακεδονικός Φούφα: Σταυρίδης, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης, Μόσχος (70ο Καλογιανίδης), Μπίντσης Ν. (78ο Δινοβίτσης), Ματούλας (56ο Φωτιάδης), Χάιτας, Τοπάλης (92ο Μανιδάκης), Μαυροματίδης.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκης, Κωνσταντίνου Ε., Πανταζής, Μπέρτζος, Ευθυμίου (88ο Χάτζιος), Σταυρίδης, Φούντζουλας, Μητσέλος (78ο Γκολιάς), Κωνσταντίνου Β. (78ο Γώγος), Μπίκας, Πέντζας.

Πηγή: e-ptolemeos.gr