Ήττα του Θεσπρωτού με 2-1 από τον ΠΑΟΚ Β΄

Ο ΠΑΟΚ Β’ κέρδισε με 2-1 τον Θεσπρωτό στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας παρέμεινε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την παραμονή, ενώ από την άλλη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε τους 44 και κρατήθηκε στην 3η θέση.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», έχασε καλή διπλή στιγμή στο 17’.  Αρχικά ο Γκορτεζιάνι τσίμπησε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Νινούα, με τη μπάλα να φεύγει σε νέο κόρνερ. Από το δεύτερο, η μπάλα στρώθηκε στον Ουεντραόγκο που είδε το δυνατό του σουτ να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24’ απείλησαν ξανά οι γηπεδούχοι, με το σουτ του Τσαούση από δύσκολη γωνία στα αριστερά, πέρασε έξω η μπάλα, ενώ στο 27’ τους ακυρώθηκε γκολ του Γκορντεζιάνι, καθώς ο επόπτης θεώρησε ότι η μπάλα περάσει τη γραμμή του άουτ, πριν από το γύρισμα του Κιτσάκη. Ένα λεπτό αργότερα, ήρθε και η πρώτη τελική του Θεσπρωτού, με την κεφαλιά του Βασιλάκη, να μην καταλήγει στην εστία του Μπαλωμένου. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε με τον Χατζηστραβό, ο οποίος με πλασέ περίπου από τα 20 μέτρα, έστειλε λίγο άουτ την μπάλα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΟΚ Β’ πήρε το προβάδισμα. Ο Μπράντονιτς ελίχθηκε και σούταρε μέσα στην περιοχή, ο Τσιμόπουλος έκανε την επέμβαση με τον Γκορντεζιάνι να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 1-0 στο 49’. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, έχασε διπλή ευκαιρία στο 50’ και στο 51’. Ο Μπράντονιτς περνά τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού, Τσιμόπουλο, γυρνά στον Γκορντεζιάνι, με το τελείωμα του να σταματά στα σώματα, πριν η μπάλα περνά τη γραμμή και στο επόμενο λεπτό, ο Γκορντεζιάνι βγήκε απέναντι τον Τσιμόπουλο, με το πλασέ του να φεύγει λίγο έξω.

Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ Β’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιμόπουλου στον Μπράντονιτς. Ο Δαρέλας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, για το 2-0 στο 54’. Στο 60’ 60′ με κεφαλιά του Φακκή, η μπάλα σταμάτησε το δοκάρι του Μπαλωμένου. Στο 68’ οΓκορντεζιάνι βγήκε απέναντι από την αντίπαλη εστία, σούταρε δυνατά, με τον Τσιμόπουλο να υποχρεώνεται σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Σάνι έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Μπαλωμενο και μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2-1 στο 79’.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μελετίδης (46’ Μπράντονιτς), Κωττάς, Γιαξής, Κιτσάκης (46’ Τασιούρας), Ουεντραόγκο, Νινούα (81’ Αχμέντ), Τσαούσης, Χατζηστραβός (81’ Γρόσδης), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (70’ Πανίδης)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χ. Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντότης, Βασιλάκης, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μαρτίνες, Μίγγος, Κουέβας, Ρούσης, Οικονομίκος, Δρίτσας

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Τσακίρης, Κουβαλάκης (Δράμας).

πηγή: liganews.gr