Ήττα του ΠΑΣ με 2-1 από τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια ακόμη ανατροπή στη σεζόν, την τρίτη, και με δύο γκολ του Κιάρτανσον έφτασε στη νίκη και σε ένα σημαντικό τρίποντο εις βάρος της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Ατρόμητος αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια ακόμη ανατροπή στη σεζόν, την τρίτη του σε επτά αγωνιστικές, και με δύο γκολ του Κιάρτανσον έφτασε στη νίκη και στην κατάκτηση τριών σημαντικών βαθμών εις βάρος της ομάδας των Ιωαννίνων.

Οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 75′ αλλά με δύο γκολ μέσα σε έντεκα λεπτά από τον Ισλανδό φορ έφτασαν στην ανατροπή του σκορ και στη νίκη με το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η συνολική εικόνα του Ατρόμητου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου να προσπαθεί να παίξει με τη μπάλα κάτω, να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και να κυνηγάει με αξιώσεις το γκολ. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε μόνο με αντεπιθέσεις κυρίως με τον Ροσέσο και στατικές φάσεις να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη.

Στο πρώτο μέρος είχαμε ελάχιστα πράγματα στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα τις δύο εστίες και μόνο μια φάση άξια αναφοράς με τον Ροσέρο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον Γιαννιώτη να λέει όχι.

Στο δεύτερο 45 λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 63′ με κεφαλιά του Παντελάκη στο πρώτο δοκάρι με τη μπάλα να βρίσκει στον Μαυρομμάτη να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα.

Δύο γκολ σε έντεκα λεπτά ο Κιάρτανσον
Ο Κόουλμαν που είχε κάνει δύο αλλαγές νωρίτερα στο 74′ έκανε άλλη μια με τον Τζαβίδα αντί του Κλωναρίδη και έπαιξε με δύο φορ μέσα στην περιοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο επόμενο λεπτό. Σε σέντρα από τα δεξιά ο Τζαβίδας πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο και ο Κιάρτανσον με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Ατρόμητος έβγαλε μια ακόμη ωραία επίθεση με τον Μουνίθ να περνάει κάθετα στον Κεσχρίδα που έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ισλανδός φορ με έξυπνο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή του σκορ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίδα, Χατζηισαίας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντγιόνσον (61′ Μουνίθ), Κουέν (61′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (73′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90+2′ Τζοβάρας), Ρομπαίγ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια (88′ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81′ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12′ Μπάλαν)

πηγή: sport24.gr