Ήττα του Τηλυκράτη από το Αιγάλεω στο ντεμπούτο του Φάνη Γκέκα (photos)

Σημαντική νίκη πέτυχε το Αιγάλεω με 1-0 κόντρα στον Τηλυκράτη, για την 12η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2. Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτου του Νίκου Παντέλη στο Σίτι, με την ομάδα του να φτάνει τους 11 βαθμούς, ενώ για τον Φάνη Γκέκα, που ξεκίνησε με το αριστερό στον σύλλογο της Λευκάδας, έπεσε στην 11η θέση με οκτώ βαθμούς.

Η πιο σπουδαία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για το Σίτι, όταν ο Βάρκας έχασε καλή στιγμή στο 26’. Το Αιγάλεω κατάφερε στο 46’ να πάρει το προβάδισμα. Ο Βάρκας έκανε την προσπάθεια και την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά και ο Ραμίρεζ με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Παρδαλό για το 1-0.

Στο 53′ σουτ του Βάρκα σταμάτησε στο δοκάρι του Παρδαλού. Στη συνέχεια, οι προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αιγάλεω (Παντέλης): Κατσιμήτρος, Τάμπας, Μπλάκσον (66′ Παυλάκης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (74′ Καμαρά), Σταμένκοβιτς (74′ Ζυγκερίδης), Ραμίρεζ (66′ Νταβιώτης), Βάρκας.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Παρδαλός, Ανδρέου, Γιαννιώτης, Κωστόπουλος (73′ Καταγής), Τόσκα, Ζδράβος, Σπανουδάκης, Ρίζος, Μπελεβώνης, Περιστέρης (73′ Ρίβας), Ντοναλντόνι (84′ Κατσής).

liganews.gr