Ήττα 0-2 από τον Απόλλωνα Πόντου για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα Πόντου γνώρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Οι φάσεις της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
12΄. Κίνηση και σουτ του Χούσου εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
ΓΚΟΛ 0-1 στο 16΄. Μετά από πάσα του Ολαϊτάν, ο Σουντουρά επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Στεφανάκου για το 0-1.
33΄. Ωραία ενέργεια και σουτ του Ολαϊτάν, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
56΄. Εκτέλεση φάουλ του Καπία από καλή θέση, λίγο άουτ.
61΄. Εκπληκτική ενέργεια του Βουκμίροβιτς που πέρασε τρεις παίκτες και πάσαρε στον Άλεξιτς, ο οποίος από θέση τετ α τετ πήγε να «τσιμπήσει» την μπάλα αλλά μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
ΓΚΟΛ 0-2 στο 65΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Θεολόγου έπιασε την κεφαλιά και ο Παντίδος έδιωξε στη γραμμή, με τον Σουντουρά να σκοράρει με σουτ από το ύψος του πέναλτι.
74΄. Σουτ από τον Σουντουρά, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.
81΄. Σέντρα του Κάκκο και κεφαλιά του Άλεξιτς, ελάχιστα άουτ.
85΄. Δυνατό μακρινό σουτ του Πουρτουλίδη, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.
90΄+1΄. Γυριστό σουτ του Άλεξιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα άουτ.
Κίτρινες κάρτες: Καψάλης (30΄), Παντίδος (74΄), Ψιάνος (75΄) – Σουντουρά (29΄), Πουρτουλίδης (45΄), Τσουμάνης (55΄), Γεωργιάδης (72΄), Κυβελίδης (74΄).
Διαιτητής: Τζουμαλάκης Απόστολος (ΕΠΣ Σερρών). Α΄ Βοηθός: Κρυωνάς Χρήστος (ΕΠΣ Σερρών). Β΄ Βοηθός: Μανασής Μιχαήλ (ΕΠΣ Τρικάλων). Τέταρτος Διαιτητής: Μπαΐλης Νικόλαος (ΕΠΣ Πρέβεζας).
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Παπαματθαιάκης Μανώλης): Στεφανάκος, Καψάλης (38΄ Παναγιώτου), Παπανίκου, Καπίας, Χρούσιελ (λ.τρ. 65΄ Τζιώρας), Παντίδος, Μασούρας (46΄ Βουκμίροβιτς), Χούσος, Ψιάνος, Κάκκο, Άλεξιτς.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης Δημήτρης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς (λ.τρ. 50΄ Λουφάκης), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης (88΄ Δημητριάδης).