Ήττα 1-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης από τον ΑΟΧ Κισσαμικό

Ο Νίκος Κουσκουνάς «υπέγραψε» τη νίκη (1-0) του ΑΟΧ Κισσαμικού απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

photo: intime.gr

Την υπογραφή του Νίκου Κουσκουνά έφερε η νίκη του ΑΟΧ Κισσαμικού απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας το απόγευμα του Σαββάτου (19/01) στα Περιβόλια. Ο έμπειρος φορ πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα των Χανίων και οδήγησε τους «κυανόλευκους» στο 2Χ3 για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Χαμένες ευκαιρίες για τους Αρτινούς που στάθηκαν καλά στο ματς.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήθελε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να πανηγυρίσει δύο διαδοχικά τρίποντα, ενώ ο Καραϊσκάκης Άρτας μόνο ήρεμο κλίμα δεν είχε μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης παραμονές του αγώνα έλυσε τη συνεργασία του και οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με υπηρεσιακή λύση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως η υπεροχή τους στο πρώτο 45λεπτο ήταν ανούσια. Οι Αρναρέλλης (2′), Ρίσκι (13′), Μουμίν (19′), Κουσκουνάς (23′) έφτασαν σε τελικές προσπάθειες, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Στεφανάκο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Καραϊσκάκη Άρτας, όταν στις καθυστερήσεις ο Κάκκο με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η κρητική ομάδα κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα στο 67′ με τον Νίκο Κουσκουνά. Από συνεργασία Αρναρέλλη, Αποστολόπουλου ο δεύτερος έβγαλε την ασίστ και ο έμπειρος φορ με σουτ άνοιξε… λογαριασμό με τα κυανόλευκα. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζιώρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Λαζαρίδης έσωσε εντυπωσιακά την εστία του σε κεφαλιά. Το παιχνίδι, πάντως, είχε δυνατά μαρκαρίσματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 40′ τον Καπία, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από ζαλάδες.

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)
Βοηθοί: Νιδριώτης, Νικολάου (Αθήνας)

Σκόρερ: 67′ Κουσκουνάς

Δοκάρι: 40′ Κάκκο

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος (63′ Αποστολόπουλος), Γκίνη, Μουμίν, Αρναρέλλης, Βρεττός (46′ Σάλιακας), Κουσκουνάς (89′ Σελινιωτάκης), Ρίσκι.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Μιχάλης Παπασωτηρίου): Στεφανάκος, Καπίας (40′ λ.τρ. Ψιάνος), Παντίδος, Ροντρίγκεθ (80′ Γυφτοκώστας), Παναγιώτου, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Βουκμίροβιτς, Κάκκο (89′ Ματθαίου), Τζιώρας.

πηγή: footballleaguenews.gr