Ήττα (1-0) για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου από τον Θρίαμβο Σερβιανών

Ο ΠΑΣ Αχέρων αν και στάθηκε πολύ καλά, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Θρίαμβο Σερβιανών στα Γιάννενα για την 14η αγωνιστική του 3 ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Τζίμα είχε χαμένο πέναλτι με τον Φέτση, ενώ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Βραχνός στο 21′.

Ο Θρίαμβος ήταν αυτός που άνοιξε στην πρώτη καλή στιγμή του ματς το σκορ στο 21’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Ηλία που έκανε τη σέντρα και ο Βραχνός σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 38’ με τον Μπλέτσα να βρίσκεται σε θέση βολής απέναντι από τον Ραχιώτη όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 44’ ο ΠΑΣ Αχέρων κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Φέτσης όμως ο Αρχοντάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Θρίαμβος στο 69’ είχε δοκάρι σε σουτ του Κωσταμένα, ενώ στο 75’ ο Διαμαντόπουλος έκανε σουτ από 30 μέτρα αναγκάζοντας τον Ραχιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 93’ με τον Νόνα να κάνει το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας-Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (66’ Κωσταμένας), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας (86’ Γιωτάκης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (76’ Ριστα΄νης), Τσουμάνης (86’ Μουζακίτης).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Κώστας, Βασιλείου (55’ Γούλας), Κούσης (88’ Νόνας), Φέτσης (69’ Τζίμας), Νικολάου (78’ Λουκούνης), Τσαγκαλίδης.