Ήττα (1-0) στο Αιγάλεω ο Καραϊσκάκης (φωτογραφίες)

Το Αιγάλεω υπερασπίστηκε την έδρα του νικώντας στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» με 1-0 τον Καραϊσκάκη, για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν με ένα αυτογκόλ του Βαν Ιπερεν στο 34’ να πάρουν προβάδισμα. Συγκεκριμένα, όταν από προσπάθεια του Πιαστόπουλου, ο οποίο; γύρισε την μπάλα μέσα στη περιοχή, ο Βαν Ιπερεν προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Χουάντερσον, όμως αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο σύλλογος της Αρτας έχασε μοναδική ευκαιρία στο 56’. Ο Γλυνός με μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βγάλει σε τετ α τετ τον Ρούνι με τον Σικαλιά που με διπλή προσπάθεια νίκησε τον επιθετικό του Καραϊσκάκη κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 69’ το Σίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Φάουλ Τσιλιγκίρη από τα αριστερά, ο Τσίτσαρης δεν κατάφερε προ της γραμμής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον, ο οποίος μπλόκαρε. Το Αιγάλεω στο 82’ είχε μια ακόμα ευκαιρία ώστε να κλειδώσει τη νίκη. Ο Λάσκαρης βρήκε τον Βουκελάτο που έπιασε το δυνατό σου αλλά ο Χουάντερσον έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ.

Συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (61’ Τσίτσαρης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (83’ Καλύβας), Τριμμάτης (68’ Βουκελάτος)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τ. Καβακάς): Χουάντερσον, Μπεκατώρος (46’ Ντοναλντόνι), Δερμιτζάκης (72’ Γαλεάδης), Βαφειάδης, Γλυνός, Σταματής, Βαν Ιπερεν, Ναζίμ, Τάμπας, Ρουνέι, Κρσμάρεβιτς

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας – Λευκάδας)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

πηγή: liganews.gr