Αίτημα στην ΕΠΣ από τις ομάδες που συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019

Αίτημα στην ΕΠΣ από τις ομάδες συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019

ΑΙΤΗΣΗ

           Κύριε πρόεδρε διεξαγωγής του πρωταθλήματος     

Τα τέσσερα σωματεία ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ , ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ-Κ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ τα οποία με βάσει την τελική βαθμολογία και την προκήρυξη του πρωταθλήματος συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019 παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος αλλά και για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους , θα πρέπει τα play off να διεξαχθούν με τους ίδιους όρους και χρονικές προθεσμίες με τις προηγούμενες περιόδους .

Είναι τέλος σεζόν με τις ομάδες καταπονημένες και  με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι και αγωνιστικά και επαγγελματικά δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 12 ημερών .

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που αποφασίσατε χωρίς την συμμετοχή μας , πιστεύουμε και όχι μόνο εμείς ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας .

Η κοινή πρότασή μας όσον αφορά τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι Σάββατο 20/4 , Μεγάλη Πέμπτη 25/4 , Κυριακή του Θωμά 5/5 , και Κυριακή 12/5. Σε αυτές τις ημερομηνίες πρέπει να διεξαχθεί και ο τελικός κυπέλλου καθώς συμμετέχει ο Πανλευκάδιος αλλά και ο Τήλυκράτης που έχει τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις .

Καλό θα ήταν να μας καλέσετε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες  να σας παραθέσουμε τις απόψεις μας για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας .

Οι πρόεδροι των Σωματείων

ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ     ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ       ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ   ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΘΕΟΔ.      ΚΑΤΟΠΩΔΗΣ ΜΙΧ.        ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ         ΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ