ΑΓΟ Θεσπρωτικού – Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας 72-45

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας καθώς στο 40 και τελευταίο παιχνίδι της Β’ φάσης γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 72-45 από τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας των playoff με την ομάδα του Θεσπρωτικού να ακολουθεί ως 2η , την πρωταθλήτρια ΑΕ Καναλακίου στην Α’ κατηγορία.

Η  ομάδα μας μετέβη στο κλειστό της Φιλιππιάδας με προβλήματα καθώς την αποστολή δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν οι Γάκης, Ράπτης και Κιτσαντάς ενώ «έσφιξαν τα δόντια» και αγωνίστηκαν οι ανέτοιμοι Τσέτσικας , Θεοδωρακάκος και Σιάρκος.

Η ομάδα μας στο 1ο ημίχρονο ήταν κοντά στο σκορ παίζοντας κατά διαστήματα καλή άμυνα ωστόσο κακές επιλογές στην επίθεση και αστοχία δεν της έδωσαν το δικαίωμα να προσπεράσει τους γηπεδούχους. Στο 2ο ημίχρονο ψυχολογική κούραση και έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να βρουν σκορ και να ανοίξουν τη διαφορά μέχρι το τελικό 72-45.

Δεκάλεπτα: 23-21, 13-10, 19-11, 17-3

Άκτιος Απόλλων(Παπαμιχαήλ Μ.): Χρυσανθόπουλος 4, Θεοδωρακάκος 3(1), Αρβανιτίδης 2, Σιάρκος, Τζάλλας 2, Σκαμνέλος 8(1), Παπαμιχαήλ Α. 12(1), Γκόπης, Ευθυμίου 10, Αργυρός, Τσέτσικας 4.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο συγχαίρει τα σωματεία της ΑΕ Καναλακίου και του ΑΓΟ Θεσπρωτικού που κατέλαβαν τις 2 προνομιούχες θέσεις των playoff και κέρδισαν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία ανδρών Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.