Αγροτικός Καστρίτσας – ΠΑΣ Αχέρων 0-0: Ισοπαλία με δοκιμές και συμπεράσματα (video)

Με λευκή ισοπαλία 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς που έγινε στα Γιάννενα, ανάμεσα στον Αγροτικό Καστρίτσας και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το δεύτερο φιλικό του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στα Γιάννενα απέναντι στον Αγροτικό Κστρίτσας σε ένα ματς όμως όπου ο Βαγγέλης Τζιάρρας έκανε πολλές δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αγροτικός Καστρίτσας απέναντι στον Αχέροντα Καναλακίου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Παρά τις απουσίες κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, η ομάδα του Λεωνίδα Μαλισόβα έδειξε πολύ καλά στοιχεία  με αντίπαλο μια ομάδα που φέτος θα έχει στον πάγκο της τον Γιαννιώτη Βαγγέλη Τζιάρρα, κάνοντας και αυτός αρκετές δοκιμές.

Η πιο καλή στιγμή του φιλικού ήταν αναμφίβολα στις αρχές του δευτέρου μέρους, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Κυριάκη, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αλέξη Λισγάρα, ενώ την βρήκε και ο τερματοφύλακας του Αγροτικού πέφτοντας πολύ σωστά στη γωνία του.

Στο πρώτο μέρος, καλές στιγμές είχε και ο Αγροτικός Καστρίτσας με Διαμαντόπουλο και Αλεξίου,ενώ προσπαθούσε με σουτ ή στατικές φάσεις να φανεί απειλητικός.

Τα αντανακλαστικά του έδειξε προς το τέλους του ημιχρόνου ο Ανδρέας Διαμάντης, απομακρύνοντας τη μπάλα σε σουτ του Βασιλειάδη, ενώ στην επανάληψη όπου ο Αχέρων είχε την υπεροχή ,ο Λισγάρας βγήκε νικητής σε φάση τετ α τετ από το πλασέ του Ντόκου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αγγίξουν ένα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Αγροτικό, το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου.

Διαιτησία: Νέος(Μπαδήμας- Σπυρογιώτης)

Αγροτικός Καστρίτσας(Μαλισόβας):

Διαμάντης,Μπίζιος, Κρανάς, Δοβανάς, Κλιτσινάρης, Σπαλιάρας, Μπιστιόλης, Διαμαντόπουλος, Αλεξίου, Δήμος, Αναστασιάδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Λισγάρας, Ναυρόζογλου, Γκούβας, Τσιάκος, Ρίζος και Τσεκούρας.

Αχέρων Καναλακίου(Τζιάρρας):

Κωνσταντάκος, Τζίμας, Φράγκος,Τάτσης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Γεωργάκης, Πότσης, Ντόκος, Νικολάου, Κυριάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος, Εμβραϊζογλου, Μανιώτης, Λουκούμης, Κωνσταντίνου.

πηγή: passports.gr