ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Βόλος ΝΠΣ 0-1

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Βόλο ΝΠΣ γνώρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2018-2019. Η ομάδα μας δέχτηκε το μοναδικό τέρμα του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία Π. στο 30΄, σε μία φάση που δεν κατάλαβε κανείς αν υπήρχε παράβαση.

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 13΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου, ο Γκαρσία Π. έκανε την γυριστή κεφαλιά και ανάγκασε το τερματοφύλακα της ομάδας του, Μπουργάνη, να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. 14΄. Σουτ του Ψιάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε ο πορτιέρο του Βόλου ΝΠΣ σε κόρνερ. 15΄. Σε αντεπίθεση, σέντρα του Ντεντάκη, ο Γκαρσία Λ. πλάσαρε από κοντά με την μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο. 23΄.Αδύναμο σουτ του Ηλιόπουλου, μπλόκαρε εύκολα ο Στεφανάκος. 30΄. Πέναλτι για την ομάδα του Βόλου, που δεν κατάλαβε κανείς τι έγινε, αλλά ο διαιτητής κ. Πουλικίδης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γκαρσία σκόραρε και άνοιξε το σκορ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 51΄. Ο Ψιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Τζιώρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. 82΄. Σουτ του Μπαντέ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 84΄. Σουτ του Βουκμίροβιτς μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βόλου ΝΠΣ.

Γήπεδο: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων Άρτας. Κίτρινες κάρτες: Μασούρας (19΄), Χούσος (29΄), Παναγιώτου (74΄) / Ηλιόπουλος (32΄), Πέντα (43΄), Γκαλίτσιος (50΄), Δημόπουλος (54΄). Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας). Α΄ Βοηθός: Τσακίρης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Δράμας). Β΄ Βοηθός: Κουβαλάκης Παναγιώτης (ΕΠΣ Δράμας). 4ος Διαιτητής: Ματσούκας Μιχαήλ (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας (62΄ Μπαντέ), Ροντρίγκεζ, Παντίδος (88΄ Σερράνο), Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος (72΄ Γυφτοκώστας), Βουκμίροβιτς, Τζιώρας.

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Γκαλίτσιος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (88΄ Δόρης), Γκαρσία Π., Καμπαγέρο (80΄ Βασιλείου), Γκαρσία Λ. (55΄ Ν’ Γκουέμ), Ηλιόπουλος, Μάντζης.