ΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 1-0

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 1-0 (Τζιώρας 36΄) σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 3΄. Πρώτη σημαντική φάση στον αγώνα, εκτέλεση φάουλ του Κάκκο λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος. 7΄. Σουτ του Έφορντ από πλάγια θέση διώχνουν προσωρινά οι αμυντικοί, ο Γροντής στρώνει στον Κουατένγκ που κάνει το σουτ ψηλά άουτ. 12΄. Κόρνερ του Κάκκο από τα δεξιά και κεφαλιά του αφύλακτου Παντίδου από την μικρή περιοχή, πάνω στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη. 29΄. Νέο κόρνερ από τον Κάκκο και σουτ του Χούσου στο δεύτερο δοκάρι, διώχνει στη γωνία του σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος. 34΄. Μακρινό δυνατό σουτ του Παναγιώτου εκτός περιοχής, ελάχιστα άουτ. 35΄.Κόρνερ από τον Γροντή, κεφαλιά του Καπνίδη άουτ, χωρίς να απειλήσει. ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 36΄. Παράλληλη σέντρα του Βουκμίροβιτς από τα δεξιά, ο Τζιώρας με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ΑΕ Καραϊσκάκης!

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 51΄. Σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά και κεφαλιά του Καπνίδη αρκετά μέτρα άουτ. 65΄. Ο Κοιλιάρας γέμισε στην περιοχή, ο Γροντής έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Γήπεδο: Δημοτικό Αγίων Αναργύρων Άρτας. Κίτρινες κάρτες: Κάκκο (44΄), Παναγιώτου (60΄), Χούσος (80΄) / Τσέλιος (32΄). Διαιτητής: Ζαμπαλάς Σπυρίδων (ΕΠΣ Ηπείρου). Α΄ Βοηθός:Πήττας Άγγελος (ΕΠΣ Ηλείας). Β΄ Βοηθός: Λιόντος Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Ηπείρου). 4ος Διαιτητής: Πανυτσίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Κοζάνης).

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης Απόστολος): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεζ, Παντίδος, Χούσος (86΄ Χρούσιελ), Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (57΄ Μασούρας), Γυφτοκώστας (70΄ Άλεξιτς), Κάκκο, Τζιώρας.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου Νίκκι): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας, Προβυδάκης (46΄ Μπουρσέλης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρούς, Γροντής, Τσέλιος, Κουατένγκ (46΄ Ιατρούδης), Καπνίδης (64΄ Ροβίθης), Έφορντ.