ΑΕ Μεσολογγίου: Με μοναδικό στόχο την νίκη κόντρα στο Σούλι Παραμυθιάς

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής κόντρα στο Σούλι Παραμυθιάς.

Ο τεχνικός των κανονιέρηδων Γιώργος Ασπρογέρακας μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στις υπηρεσίες του Γεωργούση και του Κολαβάκη που αποκτήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, ενώ ο έτερος νεοαποκτηθείς Αγγελάκης όπως και ο Βαλενσια δεν θα είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού καθώς δεν έχουν κατατεθεί ακόμα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση των δελτίων τους.

Τεράστιας βαθμολογικής και όχι μόνο σημασίας για τους γηπεδούχους το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Σούλι Παραμυθιά, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει γνωρίσει αντίστοιχες ήττες με το ίδιο σκορ (1-0).

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στο Σούλι Παραμυθίας που απαρτίζεται από τους: Δούρο, Μανιάτης, Φονταλής, Πίτσι, Χάρπερ, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Πασπαλιάρης, Ευθυμίου, Λούζι, Παλιάτσας, Κολοβάκης και Γεωργούσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με ώρα έναρξης 16:00 είναι οι κ.κ Φίτσας, Ντομάρης και Τσέτσος του συνδέσμου Πρέβεζας.

πηγή: aitosports.gr