ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-Ναυπακτιακός Αστέρας 4-0

Με τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα  αναδείχτηκε η ΑΕ Ποντίων  που  παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κόντρα στον Ναυπακτιακό πήρε την άνετη  νίκη με σκορ 4-0.

Σαν  καταιγίδα η ΑΕΠ παρέσυρε τον Ναυπακτιακό και δεν τον άφησε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού να πιστέψει πως θα μπορούσε κάτι  να κλέψει από την αναμέτρηση.

Νωρίς νωρίς, μόλις στο 8′  ο Καρακατσάνης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Στο 44′ ο Ντινόπουλος πέρασε οποίων βρήκε μπροστά του και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 48′ ήταν σειρά του Πάλλα να σκοράρει  και να κάνει το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Στο  84′ ωραίος συνδυασμός Μπόνιου,   Ντινόπουλου με τον δεύτερο να σημειώνει το τελικό 4-0.

Η ΑΕΠ είχε και δύο δοκάρια. Στο 20 ‘ με τον Πάλλα και στο 71’ με τον Ντινόπουλο.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 8′ ο Πλάτων Καρακατσάνης από δεξιά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε με ωραία καμπύλη την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πετσίνη και να κάνει το 1-0 πολύ γρήγορα αφιερώνοντας το γκολ στους φιλάθλους της ΑΕΠ.

Στο 18′ πολύ ωραία σέντρα του Τσικόπουλου από αριστερά η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία του Πετσίνη χωρίς να μπορέσει κανένας επιθετικός της ΑΕΠ να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 20′ ο Ηλίας θα μπει στην μεγάλη περιοχή του Πετσίνη την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Βασίλη Πάλλα,αυτός θα σουτάρει η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι του πορτιέρο της Ναυπάκτου και θα φύγει αουτ.

Στο 21′ δυνατο σουτ από δεξιά του Ηλία θα αποκρούσει ο Πετσίνης και στην επαναφορά θα σουτάρει ο Ταφαρλής από κοντά πολύ ψηλά μην καταφέρνοντας να κάνει το 2-0.

Στο 23′ πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Ψαρρά,με σουτ του Θωμόπουλου,η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 24′ φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Καραγιάννη,εύκολα ο Ψαρράς θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 35′ αντεπίθεση για την ΑΕΠ με τους Καρακατσάνη – Ταφαρλή – Πάλλα αλλάζουν όμορφα την μπάλα μεταξύ τους την κατάλληλη στιγμή ο Πάλλας θα πασάρει στον Ντινόπουλο ο οποίος θα αστοχήσει από κοντά .

Στο 38′ αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους αφού ο Πλάτων Καρακατσάνης ένιωσε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Μπόνιο.

Στο 44′ ο πολύ φορμαρισμένος Ντινόπουλος θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και θα πετύχει ένα από τα πιο όμορφα γκολ του αγώνα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πετσίνη και κάνοντας το 2-0 σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα.

Στο 48′ ο Βασίλης Πάλλας θα μπει στην μεγάλη περιοχή του Ναυπακτιακού Αστέρα θα ανατραπεί και ο διαιτητής θα σφυρίξει πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Θα αναλάβει να το εκτελέσει ο ίδιος και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετσίνη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 53′ και στο 56′ δυνατά σουτ των Τσικόπουλου – Ντινόπουλου δεν θα ανησυχήσουν τον Πετσίνη που εύκολα θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 63′ δυνατό σουτ του Αδραχτά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

Στο 65′ ο ίδιος παίκτης θα σουτάρει απέναντι από τον Ψαρρά, ο τελευταίος σταθερός θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 67′ κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον Εμμανουήλ,κεφαλιά του νεαρού Τσιάρα,η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 71′ κόρνερ εκ νέου για την ΑΕΠ με τον Εμμανουήλ,δυνατή κεφαλιά του Ντινόπουλου,στο οριζόντιο δοκάρι του Πετσίνη.

Στο 72′ ωραίος συνδυασμός από τους Μπόνιο – Τσιάρα,παράλληλη σέντρα του Μπόνιου, απομάκρυναν οι αμυντικοί της Ναυπάκτου.

Στο 74′ κόρνερ του Τσικόπουλου,από αριστερά δυνατή κεφαλιά του Πάλλα,μεγάλη απόκρουση εξ επαφής του Πετσίνη.

Στο 84′ άψογος συνδυασμός των Μπόνιου – Ντινόπουλου ο τελευταίος θα σουτάρει δυνατά προς την εστία του Πετσίνη και θα γράψει το 4-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Στο 86′ ο Τσικόπουλος θα σουτάρει δυνατά ,θα αποκρούσει ο Πετσίνης.

Στο 87′ ωραίο σουτ του Μαγκανάκη η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Ψαρρά.

Διαιτητής: Μπεκιάρης

Βοηθοί: Βογιατζής, Τίκας (ΣΔ Καρδίτσας)

 ΑΕ Ποντίων (Κατακαλίδης):  Ψαρράς, Ηλίας, Πασχαλίδης (75’ Σβίρος), Κοτταρίδης, Σερσέμης, Ταφαρλής (57’ Εμμανουήλ), Παπαδόπουλος Ι. (67’ Τσιάρας), Πάλλας, Τσικόπουλος Ι., Καρακατσάνης (40’ Μπόνιος), Ντινόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Κάκος): Πετσίνης, Καζάνας, Γιαννόπουλος, Θεοχάρης (57’ Ανδρεόπουλος), Θωμόπουλος, Σαλαμ- Φούφλι (70’ Αντωνόπουλος), Καραγιάννης (61’ Αδραχτάς), Τσεκούρας, Τσότρας (78’ Μαγκανάκης), Κονιδάς, Καλαμπούκας.

πηγή: matiesstasport.blogspot.com