Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» στη Ζάκυνθο – Ξέμεινε από επιθετικούς!

Ήρθε για την θέση του φορ, να αντικαταστήσει τον Παραγουανό Γουίλσον Τσιμέλι, ο Βραζιλιάνος Ρικάντρο Πιρές για λογαριασμό της Ζακύνθου.

Όμως, και παρά τις δηλώσεις ότι… οι φίλαθλοι της Ζακύνθου θα ξεχάσουν γρήγορα τον Τσιμέλι με τον Πιρές, ο Βραζιλιάνος δεν τα κατάφερε και έτσι τελείωσε άδοξα η συνεργασία του με την ομάδα της Ζακύνθου.

Δια στόματος του Γενικού αρχηγού Νίκου Κοντονή στην εκπομπή “EL CLASICO” το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι ο φορ της ομάδας της Ζακύνθου Ρικάρντο Πιρές αποτελεί παρελθόν καθώς η διοίκηση μετά από συζήτηση που είχε μαζί του έκρινε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να προσφέρει καθώς ο ίδιος ενημέρωσε ότι λόγω του τραυματισμού του τουλάχιστον για ένα μήνα δεν θα μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Η είδηση αυτή ήταν κεραυνός εν αιθρία, διότι κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό. Ο 35 χρόνος φορ αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ζακύνθου σε 11 παιχνίδια με τα 9 βασικός και 2 σαν αλλαγή και σκόραρε 2 τέρματα το τελευταίο γκολ με Παναγρινιακό (10η αγ).

Η Ζάκυνθος από εδώ και πέρα θα τελειώσει το πρωτάθλημα με τον μοναδικό φορ που έχει στην διάθεση της τον ζακυνθινό Μάριο Μαρούδα.

Πηγή: ioniansports