ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 62-55

Επιστροφή στις νίκες για τον Άκτιο Απόλλωνα Πρέβεζας στο πρωτάθλημα της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ , καθώς το Σάββατο 8/12 και στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής ημέρας, επικράτησε στο ΔΑΚ Πρέβεζας με 62-55 του Πήγασου Αγρινίου.

Ο coach Παπαμιχαήλ δεν υπολόγιζε για την αναμέτρηση του Σαββάτου τον Γάκη , ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του , ενώ οι Σκαμνέλος και Γκόπης έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν παρά τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν. Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και νεύρα όπου παίχτηκε κακό μπάσκετ και από τις 2 ομάδες, ο Άκτιος Απόλλων κατάφερε να πάρει το «ρόζ φύλλο» με 62-55 , να επιστρέψει στις επιτυχίες και να παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του Α’ ομίλου.

Άκτιος Απόλλων (Παπαμιχαήλ): Ράπτης 6, Σιάρκος, Γκόπης 4, Κίτσιος, Κιτσαντάς 6(2), Τζάλλας 1, Σκαμνέλος 17(3), Παπαμιχαήλ 10(1), Αρβανιτίδης 2, Ευθυμίου 9, Αργυρός 3(1), Τσέτσικας 4.

Ο Άκτιος Απόλλων την επόμενη αγωνιστική (8η) θα κάνει το ρεπό του ενώ για την 9η αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώνεται και ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Under20 της Άλφα 93′ Αγρινίου, το Σάββατο 22/12.