Αλέξης Λουκούμης: Η διοίκηση είναι δίπλα μας

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Αλέξης Λουκούμης μίλησε για την ομάδα του και την εικόνα της στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις, το φαινόμενο της πανδημίας την διοίκηση και τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Πως βρίσκεις το ξεκίνημα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου;

Αλέξης Λουκούμης: Το ξεκίνημα της ομάδας φέτος μπορώ να πω πως ήταν πάρα πολύ καλό. Το έδειξαν άλλωστε και τα αποτελέσματα και αυτό έγινε γιατί δουλέψαμε σκληρά με το νέο μας προπονητή και καταφέραμε γρήγορα να γίνουμε ομάδα παρόλο που είχαμε πολλά νέα πρόσωπα.

-Πως είναι το κλίμα στον σύλλογο;

Αλέξης Λουκούμης: Όπως προανέφερα γίναμε γρήγορα ομάδα. Αυτό έγινε γιατί όλοι μας είχαμε θέληση και πίστη σε αυτό που κάνουμε και δεν λέω μόνο για εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους προπονητές μας αλλά και την διοίκηση που για ακόμα μια φορά μας εξέπληξε. Παρόλο που το Νοέμβριο δεν έγιναν προπονήσεις η διοίκηση ήταν δίπλα μας. Και δεν λέω μόνο για το ενδιαφέρον που δείχνουν αλλά μας δόθηκε και ο μισθός Νοεμβρίου παρόλο που η ομάδα δεν είχε υποχρεώσεις. Όπως καταλαβαίνετε και εσείς από αυτά το κλίμα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

-Έχετε πάρει κάποιο πρόγραμμα;

Αλέξης Λουκούμης: Εννοείτε πώς έχουμε πρόγραμμα προπόνησης. Ο κύριος Τζιάρρας από την πρώτη μέρα μας έδωσε καθημερινό πρόγραμμα και δουλεύουμε όλοι σκληρά για να κρατηθούμε σε ένα καλό επίπεδο.

-Έχεις επικοινωνία με τον προπονητή;

Αλέξης Λουκούμης: Εννοείτε πώς μιλάμε, έχουμε και κοινή ομάδα που μιλάμε όλοι μας οι ποδοσφαιριστές με τους προπονητές. Λέμε και τα αστεία μας και ακούμε και ότι έχει να μας μεταφέρει ο κόουτς.

-Η άποψή σου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα για τον 5ο όμιλο. Ξεχωρίζεις κάποιες άλλες ομάδες;

Αλέξης Λουκούμης: Το επίπεδο είναι αρκετά καλό και ειδικά στον όμιλο μας που το γνωρίζω καλύτερα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι σημαντικό γιατί κρατάει το ενδιαφέρον όλων. Αυτό είδαμε τουλάχιστον στο μικρό διάστημα που έγιναν οι αγώνες.

-Πως περνάς το διάστημα της καραντίνας;

Αλέξης Λουκούμης: Το διάστημα της καραντίνας θα έλεγα είναι λιγάκι δύσκολο για εμάς. Όταν έχεις συνηθίσει σε ένα τρόπο ζωής όπως είναι το ποδόσφαιρο ξαφνικά πρέπει να αλλάξεις όλη σου τη ζωή. Ειδικά για μένα που είμαι στο γήπεδο καθημερινά 5 με 6 ώρες. Εγώ ευτυχώς εργάζομαι στην επιχείρηση των γονιών μου και περνάω αρκετές ώρες εκεί, κάνω και την προπόνηση μου και μέχρι εκεί. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.

-Για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα:

Αλέξης Λουκούμης: Σίγουρα οι φίλαθλοι μας έχουν λείψει από τα γήπεδα αλλά αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι η υγεία και αφού οι ειδικοί δεν το επιτρέπουν πρέπει να το σεβαστούμε.

-Τι υπόσχεται ο Αλέξης Λουκούμης στους φιλάθλους του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου;

Αλέξης Λουκούμης: Αυτό που θέλω να πω εγώ στους φιλάθλους μας είναι πως εύχομαι σε όλους να έχουν την υγεία τους και να τους υποσχεθώ πως εμείς όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέση εξαρχής.