Αλεξανδρίδης: «Υποβάλω την παραίτησή μου»

Προσωπική δήλωση του προέδρου της ΑΕΠ Κοζάνης, Μπάμπη Αλεξανδρίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας ομάδας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, τόνισε:

«Μετά την τεράστια επιτυχία της ΑΕΠ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θεωρήσαμε σκόπιμο να απευθύνουμε κάλεσμα στην άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης μας Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ να αφήσει την Γ’ Εθνική κατηγορία που πρόσφατα ανέβηκε και να έρθει μαζί μας ένα σκαλί παραπάνω στην football league ή superleague 2 δύο ομίλων αν γίνει αναδιάρθρωση όπως φημολογείται. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα με δυναμική για παραπάνω κατηγορία όπως θέλουν όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου της Δ. Μακεδονίας, χωρίς προστριβές για το γήπεδο κ.α. όπως πέρσι που ατυχώς συνέβαιναν.

Έγιναν οι πρώτες επαφές και κατατέθηκαν προτάσεις από την μεριά μας στις οποίες περιμέναμε απάντηση θετική ή να μας καταθέσουν ποιες είναι οι ενστάσεις τους και να τις διορθώσουμε, από την μεριά μας δεν είχαμε καμία κόκκινη γραμμή παρά μόνο την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Τελικά η απάντηση του Φ.Σ. Κοζάνης ήταν αρνητική, αποφάσισαν να αγωνιστούν σε χαμηλότερη κατηγορία ως έχει.

Από την μεριά μου και μετά και αυτήν την εξέλιξη και προβλέποντας τις προστριβές που θα υπάρξουν (Γήπεδο κ.α.), υποβάλω την παραίτηση μου από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες όπου εξακολουθούν μικροσυμφέροντα να κρατούν το ποδόσφαιρο του Νομού μας σε χαμηλά επίπεδα.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιά μου, τους άξιους συνεργάτες μου, τους Ποδοσφαιριστές, τους Προπονητές, τους Χορηγούς της ΑΕΠ και τους φιλάθλους μας για την περσινή χρονιά. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα πετύχαμε το ακατόρθωτο ξεπεράσαμε τον εαυτό μας … νικήσαμε !!! Ευχαριστώ.

Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης

Πρόεδρος ΑΕ Ποντίων Κοζάνης»