Αμβρακικός Βόνιτσας – Οδυσσέας Νυδριού 5-0: Τέταρτη σερί νίκη για τον Αμβρακικό

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ο Αμβρακικός Βόνιτσας επικράτησε με 5-0 του Οδυσσέα Νυδριού σημειώνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ του ΒΡΕΤΤΟΥ. Στο 14′ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα λίγο έξω που το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Το 2-0 για την ομάδα μας ήρθε στο 21ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του ΚΑΤΑΓΗ Γ και παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ συνέχισε να δημιουργεί φάσεις και να χάνει ευκαιρίες το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ στο 50ο λεπτό με πλασέ από τα δεξιά να κάνει το 3-0.

Στο 62ο λεπτό όλοι στο γήπεδο …πάγωσαν όταν είδαν τον ΚΑΤΑΓΗ Λ. να τραυματίζεται στο γόνατο και να σφαδαζει από τους πόνους.

Στο 72ο λεπτό ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ κέρδισε πέναλτι μετά από ατομική προσπάθεια και με εύστοχη εκτέλεση από τον ίδιο ήρθε το 4-0 και τρία λεπτά αργότερα ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ με πλασέ σημείωσε το πέμπτο τέρμα για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ (38′ ΒΕΚΙΟΣ), ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ (65′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ.(65′ ΘΕΡΙΑΝΟΣ), ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ (75′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΣΟΛΔΑΤΟΣ (75′ ΚΑΠΠΕΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΑΖΗΣ Π. , ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΣΟΡΜΠΑΛΑΣ, ΝΑΝΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΓΑΖΗΣ Σ. , ΣΤΑΥΡΟΥ, BRAPAJ

Πηγή: akarnanikanea.gr