«ΑΜΚ στα 500.000 ευρώ»

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς δήλωσε πως η ομάδα θα χτιστεί, βάσει του πλάνου και τη σύμφωνη γνώμη του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Λάρισας, φιλοξενούμενος στο AEL Radio, τόνισε πως πρέπει να βγει ΑΦΜ για να γίνει ΠΑΕ, ενώ μέλημα τους είναι και η εύρεση αθλητικού κέντρου. Επιπλέον, ανέφερε ότι θα εκδοθούν και τα διαρκείας, που θα είναι από το Αλκαζάρ, μέχρι να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Αναλυτικά:

«Θα πραγματοποιηθεί μια γενική συνέλευση των μελών της ομάδας προκειμένου να ορίσουμε ερασιτεχνική, να γίνει διοικούσα επιτροπή, να συσταθεί ΠΑΕ, να πάρει ΑΦΜ, σαν ΠΑΕ και να τρέχει τα θέματα της ομάδας.

Θα υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 500.000 ευρώ και πιστεύω μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχουμε τελειώσει με τα θέματα αυτά.

Αγωνιστικά η ομάδα κινείται πάνω σε ένα πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Θεοδοσιάδη, περιμένουμε να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα της Football League για να δούμε και στόχους από εκεί.

Θα κάνουμε μια κουβέντα με αυτούς που θέλουμε να παραμείνουν με την συγκατάθεση του κ. Θεοδοσιάδη και την επόμενη εβδομάδα θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Είμαστε σε περίοδο οργασμού είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν μια διαδικασία που είναι δύσκολη και επίπονη, αλλά πρέπει να γίνει.
Προς το παρών δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, αλλά από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε.

Θέλουμε να βρούμε αθλητικό κέντρο, είμαστε σε επαφές και είμαστε κοντά σε μια μεγάλη συμφωνία για το θέμα αυτό προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να κάνουν τις αιματολογικές εξετάσεις, τα ιατρικά και όλα τα συναφή.

Γίνονται επαφές και με επιχειρηματίες που θέλουν να μετέχουν στο νέο σχήμα και μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις, ενώ θα ανακοινωθούν και τα διαρκείας.

Τα οποία σε πρώτη φάση θα είναι από το Αλκαζάρ μέχρι να είναι έτοιμο το δικό μας γήπεδο κάτι που ευελπιστούμε θα συμβεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ή το πολύ μέχρι αρχές Οκτωβρίου».

Πηγή: crimsonscorer.gr