«Ανάσα» για Αναγέννηση (1-0)

Σημαντική νίκη πήρε η ΑΣΑ κόντρα στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από οκτώ ματς χωρίς τρίποντο.

Ανάσανε βαθμολογικά η Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά το 1-0 επί των Αρτινών, οι οποίοι χάλασαν το αήττητο σερί των οκτώ παιχνιδιών που είχαν.

Πίεσε στο ξεκίνημα η Αναγέννηση και απείλησε στο 4′ με το σουτ του Σουντουρά να περνά άουτ, ενώ ο Μέλκας έδιωξε το σουτ του Κονέ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 21 με την κεφαλιά του Θεολόγου να μη βρίσκει στόχο και τρία λεπτά μετά έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γκέκα να νικά σε τετ-α-τετ τον Λουκίνα. Στο 33′ η κεφαλιά του Θεολόγου έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Ρουσσάκη τρία λεπτά μετά. Η τελευταία ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το Γκέκα να διώχνει σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη.

Στην επανάληψη η ΑΣΑ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλαβούκου από τον Μπεκατώρο, με τον Τζέκο να ευστοχεί στο 52′ για το 1-0. Δύο λεπτά μετά οι Αρτινοί επιχείρησαν να απαντήσουν, όμως ο Γκέκας έδιωξε την κεφαλιά του Λουκίνα. Στο 80′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Θεοδωράκη, έπειτα από φραστικό επεισόδιο με τον διαιτητή. Η ΑΣΑ έχασε νέα ευκαιρία στο 84′ με τον Μέλκα να διώχνει με τα πόδια του σουτ του Πλαβούκου, ενώ πέντε λεπτά μετά το σουτ του Παπαευθυμίου έφυγε εκτός.

ΣΚΟΡΕΡ: 52′ πεν Τζέκος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 80′ Θεοδωράακης

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (46′ Βατουσιάδης), Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (66′ λ.τ. Παπαευθυμίου), Πλαβούκος, Κονέ (64′ Μπούσδρας), Τζέκος.

ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος (84′ Δημητριάδης), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (60′ Ευαγγέλου), Μακρίδης, Κυριάκης (73′ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

πηγή: liganews.gr

photo: www.intime.gr