Ανέστης Κοντογουλίδης: Πήραμε μια σπουδαία πρόκριση

Ο Ανέστης Κοντογουλίδης μίλησε στο sportime24.gr για την σπουδαία πρόκριση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο ”Αθανασία Τσουμελέκα” απέναντι στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας ήταν το πρόσωπο του ματς και βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο έμπειρος πορτιέρε είχε δυο αποκρούσεις πέναλτι στη… ρώσικη ρουλέτα και αυτόματα έγινε ο πρωταγωνιστής της συνάντησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανέστης Κοντογουλίδης  στο sportime24.gr:

Ήταν ένα δύσκολο τοπικό ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι πως δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς να δημιουργηθεί κάποια κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά μέσα μας πίεσε παρόλα αυτά με καλή συνοχή και συνεννόηση της ομάδας και της αμυντικής λειτουργίας κρατήσαμε το μηδέν.

Η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα όταν ο αντίπαλος προηγήθηκε από προσωπικό μου λάθος στο 105΄ της παράτασης το πιστέψαμε δεν το βάλαμε κάτω και ήρθε η ισοφάριση μετά από εξαιρετική σέντρα του Ζδράβου και επίσης ωραίο τελείωμα του Νικολάου. Χαίρομαι πολύ που διόρθωσα το λάθος μου στην διαδικασία των πέναλτι αποκρούοντας δύο και χάρις τις εξαιρετικές εκτελέσεις των συμπαικτών μου πήραμε μια σπουδαία πρόκριση.

Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι το οποίο δεν θα είναι εύκολο μέσα στο Ευπάλιο.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για την συνέχεια και τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα.