Αναγέννηση Άρτας: Βοηθός προπονητή ο Γιώργος Νταλάκας

Πέρα από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας στελεχώνει και το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να έχει βοήθεια ο προπονητής Τάσος Νταλάκας.

Η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Νταλάκα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Τάσου Νταλάκα στον πάγκο.

Ο Γιώργος Νταλάκας μετά από απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και ο σύλλογος του έδωσε την ευκαιρία να αρχίσει την νέα σελίδα της αθλητικής του σταδιοδρομίας, από την Αναγέννηση, όπου πρόσφερε και ως ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση:

Βοηθός προπονητή ο Γιώργος Νταλάκας.
Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Άρτας τιμώντας την προσφορά του ποδοσφαιριστή Γιώργου Νταλάκα στην ομάδα μας, συνεχίζει την συνεργασία μαζί του από τη θέση βοηθού προπονητή.
Ο Γιώργος, θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα που ήταν για πολλά χρόνια βασικότατο στέλεχος αλλά και αρχηγός της, την ομάδα που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και που προσπαθεί βήμα, βήμα, να ξανά γίνει η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος.
Ο Γιώργος Νταλάκας είναι παιδί της Αναγέννησης Άρτας και η ομάδα τιμά την οικογένεια Νταλάκα γενικότερα για τη προσφορά της και τη παράδοση που έχει δημιουργήσει η οικογένεια αυτή, (Δημήτρης Νταλάκας, ο πατέρας του Γιώργου που πρόσφερε τα μέγιστα παλιότερα σαν ποδοσφαιριστής της…) ο νυν προπονητής μας Τάσος Νταλάκας, που ήταν κι αυτός μια παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, όπως επίσης και ο γιος του (Γιώργος Νταλάκας του Τάσου) που σημειωτέων, όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει την ομάδα πριν τέσσερα χρόνια σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, αυτό έγινε αμέσως πραγματικότητα.
Καλή αρχή από το νέο πόστο Γιώργο, με υγεία και επιτυχίες…
*Στη φωτό, από Αριστερά Γιώργος Νταλάκας (του Τάσου), Τάσος Νταλάκας και Γιώργος Νταλάκας (του Δημήτριου).