Ανακοίνωση ΑΕ Λευκίμμης κατά της διαιτησίας

Μετά το τέλος του αγώνα (17/02) της ΑΕ Λευκίμμης με τον Θρίαμβο Σερβιανών στα Γιάννενα, η Κερκυραϊκή ομάδα  έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης καταδικάζει την σημερινή απαράδεκτη και ύποπτη διαιτησία του σημερινού αγώνα και συγκεκριμένα τον άρχοντα της αναμέτρησης Κωστούλα Αριστοτελη και τους βοηθούς Μανό Δημήτριο και Νούσια Οδυσσέα (ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ)
Και λέμε ύποπτη και περίεργη γιατί ο συγκρίμενος ρέφερι και ο βοηθός του Μάνος Δημήτριος στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας στον Αχέροντα Καναλακίου και στο Σούλι Παραμυθιας αδίκησαν κατάφορα και χωρίς κανένα πρόσχημα την ομάδα μας.
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης σήμερα ήρθε στα Γιάννενα με αξιοπρέπεια και με τον κόσμο στο πλάι της όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί.
Κοντρα στην ΡΟΗ του παιχνιδιού βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 όμως παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με ψυχή ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και προηγηθήκαμε 2-1.
Μέχρι έως το 90ο λεπτό όπου από καταφανέστατη θέση οφσάιντ έγινε αντεπίθεση και προς έκπληξη όλων μας ο κύριος Κωστούλας εφηύρε ένα ανύπαρκτο πεναλντι χωρίς να υπάρχει καν επαφή αμυντικού με επιθετικού. (χωρίς να γνωρίζει ποιος έκανε την παράβαση γι αυτό τον λόγο δεν έβγαλε ούτε κάρτα)
Είναι ντροπή και άνανδρο κάποιοι να στερούν από την ομάδα μας το δικαίωμα να διεκδικήσει αυτό για το οποίο τελικά σε πείσμα όλων θα καταφέρει.
Έχουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλο,
Έχουμε τον περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας ανήκει,δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να σέβονται κάποιοι τους κόπους και τις θυσίες όπου ανιδιοτελώς κάνουμε.
Σαφέστατα και θα ζητήσουμε την εξαίρεση και την τιμωρία του συγκριμένου ρέφερι και τον βοηθών του.
Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν την Λευκιμμή στην κορυφή της βαθμολογίας γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις έχουμε αντιμετωπίσει εχθρικές,ειρωνικές,ασεβείς και πάνω από όλα ύποπτες διαιτησίες.
Προς πάσα κατεύθυνση απευθυνόμαστε με αγανάκτηση ότι σαν ιστορικό σωματείο θα πράξουμε τα δέοντα. Εμείς θελουμε ένα και μόνο να μας αφήσουν επιτέλους να παίξουμε ποδόσφαιρο επί ίσους όρους.
Υ.Γ 1) Κύριε Κωστούλα και κύριοι βοηθοί δείτε πρώτα το βίντεο του αγώνα και μετά κοιταχτείτε στον καθρέφτη…
Υ.Γ 2) Να ξέρετε ότι με μια συγνώμη που ζητήσατε στον αρχηγό και στην διοίκηση της ομάδας μας δεν γυρίζουν πίσω οι βαθμοί και τα ειρωνικά χαμόγελα άλλου…
ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΥΡΙΟΙ..

ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ…