Ανακοίνωση από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20 των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ενημερώνουμε τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία Διαιτητές μας τα εξής:

  1. Την Δευτέρα 2/9/2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ, θα γίνει αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, θα διδαχτούν οι αλλαγές στους κανόνες παιχνιδιού και θα δοθούν οδηγίες-κατευθυντήριες γραμμές από την Επιτροπή Διαιτησίας.
  2. Τη Δευτέρα 9/9/2019 και ώρα 17:30 θα γίνουν οι προγραμματισμένες από τον κανονισμό διαιτησίας αγωνιστικές δοκιμασίες των μη αξιολογημένων διαιτητών – βοηθών στο Δημοτικό γήπεδο Πρέβεζας και στη συνέχεια ώρα 19:30 στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις στους κανόνες παιχνιδιού των μη αξιολογημένων διαιτητών-βοηθών-παρατηρητών. Η ύλη των εξετάσεων απ΄ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2019-20 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Ο.(https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2019_2020/Laws_of_the_game_Digital_2019_2020_GRE.pdf)

Οι διαιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά τα παρακάτω:

α) Αίτηση συμμετοχής (θα τους δοθεί από την γραμματεία της ΕΠΣ).

β) Αντίγραφο ποινικού μητρώου.

γ) Γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου καθώς και οφθαλμιάτρου (οπτικής οξύτητας-αντίληψης χρωμάτων) για την κατάσταση της υγείας τους.

Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται οι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

 

Για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος                             Ο Αντιπρόεδρος

ΦΙΤΣΑΣ Η.                               ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ Γ.

Το Μέλος

ΝΤΟΥΚΑΣ Σ.