Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία από τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ Θύελλα 2015 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας εξέδωσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας. 

Η ανακοίνωση:

Σε ένα σημαντικό αγώνα που έπαιζε ο 1ος και ο 2ος της κατηγορίας και κρινόταν από την έκβαση του σε μεγάλο βαθμό εάν θα διεξάγονταν play off κρίθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας να σφυρίξει μη αξιολογημένος διαιτητής ενώ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ντέρμπυ που έδωσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας βρισκόταν πάντα αξιολογημένοι διαιτητές πράγμα που εξασφάλιζε το 50-50.

Στο σημερινό παιχνίδι στο 8ο λεπτό του και μετά από απόκρουση αμυντικού του ΠΑΣ Θύελλα 2015 η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του τελευταίου αμυντικού παίκτη μας και έφτασε στον επιθετικό της αντιπάλου ομάδας ο οποίος ήταν πέντε μέτρα εκτεθειμένος και ο Β΄ Βοηθός κρατάει ήδη τη σημαία του υψωμένη για οφσάιντ όπως και ήταν ο επιθετικός της γηπεδούχου και βλέποντας ότι είναι σε θέση οφσάιντ και οι παίκτες μας είχαν σταματήσει όπως και ο τερματοφύλακας μας σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Β΄ βοηθός εξακολουθεί να κρατάει την σημαία του υψωμένη αλλά ο διαιτητής κατακυρώνει το γκολ ως κακό παίξιμο του αμυντικού χωρίς την μπάλα όμως να την έχει βρει κανείς παίκτης του Εθνικού.

Στο 42ο λεπτό του αγώνα αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Εθνικού Φιλιππιάδας δίνοντας έμμεσο φάουλ στο σημείο του πέναλτι.

Ο Α.Π.Σ. Εθνικός Φιλιππιάδας 1935 σεβόμενος την ιστορία του δεν διαμαρτυρήθηκε και για άλλες κακές διαιτησίες αλλά όλα τα πράγματα έχουν και τα όρια τους.

Τα αρμόδια όργανα θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις τους. Ας τοποθετηθεί δημόσια ο παρατηρητής διαιτησίας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΑΣ Θύελλα 2015 για την άψογη φιλοξενία τους.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που πρόσφεραν ένα πολύ καλό ομολογουμένως θέαμα προπάντων καθαρό και ο μόνος αδύναμος κρίκος σε αυτό το πάζλ ήταν ο διαιτητής.

Οφείλουμε να συμπληρώσουμε ότι οι δυο Βοηθοί Διαιτητή ήταν άψογοι.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας αφήσετε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

          Ο                                                                              Ο

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                       ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ