Ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας για την οριστική αναστολή του πρωταθλήματος

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας:

Τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν, σχετικά με τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα εξετάσει το Δ.Σ. της ομάδας μας από αυτή τη δευτέρα 4/5, αρχής γενομένης και με τη χαλάρωση των μέτρων που έχει επιβάλει η πολιτεία με την πανδημία.
Οι απρόσμενες εξελίξεις (οριστική αναστολή του πρωταθλήματος και επικύρωση της βαθμολογίας με τις πρώτες βαθμολογικά ομάδες να ανακηρύσσονται πρωταθλήτριες), είναι κάτι που έχει προβληματίσει τόσο τους ανθρώπους της ομάδας μας αλλά και όλους τους Αρτινούς φιλάθλους και αυτό έχει συζητηθεί επίσης μεταξύ των μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου σε επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους αυτό το διάστημα.
Είναι ήδη έτοιμη μια επιστολή η οποία θα σταλεί άμεσα στην Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπου θα περιγράφει σε γενικές γραμμές τη θέση αλλά και την επιδίωξη της ομάδας μας για το θέμα.
Αρχές αυτής της εβδομάδας έχει προγραμματισθεί το πρώτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο που έχει επιλεγεί με προσοχή και τηρώντας τα δέοντα, όπως οι αποστάσεις μεταξύ των μελών, κτλ θα παρθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες που επιβάλετε να γίνουν, ώστε η ομάδα μας να διεκδικήσει αυτά που δικαιωματικά της ανήκουν.