Ανακοίνωση του ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα για τον αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου

Τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα 4.30μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” ο ΠΑΣ Πρέβεζα αντιμετωπίζει το Θρίαμβο Λούρου στο μεγάλο τελικό των play-off ανάδειξης του πρωταθλητή της A’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2018-2019 και ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα βρίσκεται αντιμέτωπος με την ιστορία του, ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και στην προσπάθειά του αυτή είναι απαραίτητο να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, που τον καλούμε να γεμίσει το γήπεδο και να συμπαρασταθεί με τη φωνή και το χειροκρότημά του στην ομάδα.

  • Η έδρα του ΠΑΣ θα φιλοξενήσει πολυάριθμους φιλάθλους και η διοίκηση ενημερώνει όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ματς για τα παρακάτω:
  • Η είσοδος για όσους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας για τη φετινή σεζόν, είναι 5 ευρώ. Η κάρτα διαρκείας θα επιδεικνύεται απαραιτήτως στην είσοδο του γηπέδου από τον κάτοχό της.
  • Η είσοδος για τους φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας είναι 10 ευρώ.
  • Ελεύθερη είναι η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 16 ετών.
  • Οι πόρτες του γηπέδου ανοίγουν μία ώρα (3.30μ.μ.) πριν τη σέντρα του τελικού. Καλό θα είναι η προσέλευση στο γήπεδο από τους φιλάθλους να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο συνωστισμού και καθυστέρησης εισόδου στο γήπεδο.

 

Το Δ.Σ.