Ανακοίνωση του Θρίαμβου Λούρου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας

Από τον Θρίαμβο Λούρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας:

Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό στάδιο Λουρου , το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Α.Σ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ .
αντίπαλοι είμαστε μόνο για 90 λεπτά , ευχόμαστε να γίνει ένα σπουδαίο παιχνιδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων , και ας κερδίσει ο καλύτερος .
επειδή αναμένονται αρκετοί φίλαθλοι να τονίσουμε ότι το γήπεδο θα είναι περιφραγμένο και δεν θα επιτρέπετε η είσοδος χωρίς την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης 5 € ( εξαιρούνται οι ανήλικοι κάτω των 14 ετών ).

οι φίλαθλοι της ΠΑΡΓΑΣ μπορούν να καθίσουν στην εξέδρα μαζί με τους δικούς μας φιλάθλους όπως γίνετε και με όλους τους φιλοξενούμενους . Μεμονωμένες συμπεριφορές και από τος δυο πλευρές θα προσπαθήσουμε να τις απομονώσουμε ..
είναι ένα παιχνίδι πρωταθληματος και μόνο έτσι πρέπει να το βλέπουμε . Εξάλλου το πρωτάθλημα έχει ακόμα 5 αγωνιστικές και υπάρχουν και αλλά δύσκολα παιχνίδια
ζητάμε την στήριξη του κόσμου για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου , και να έχουμε κόσμια συμπεριφορά όπως αρμόζει στην ομάδα μας .
οι διαιτητές ορίστηκαν με την συναίνεση και των δυο ομάδων , δεν πρέπει να ασχολούμαστε με όποια λάθη και αποπροσανατολίζουμε την ομάδα μας .
όλοι μαζί μια οικογένεια κόσμος , διοίκηση , τεχνικό τιμ , παίχτες. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο . Vamos !!!!!!!