Ανακοίνωση του Καραϊσκάκη Άρτας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Φίλαθλοι του Καραϊσκάκη Άρτας, κατανοούμε και αισθανόμαστε την μεγάλη αγάπη που τρέφετε για την ομάδα μας και ευχαριστούμε για την στήριξή σας, στην νέα αγωνιστική περίοδο της Super League 2 που μόλις ξεκίνησε.
Ωστόσο, λόγω των συνθηκών που όλοι βιώνουμε και σε συνδυασμό με την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει ήδη στη χώρα μας, η ομάδα απευθύνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της πόλης, να σεβαστεί τα μέτρα της πολιτείας για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να μην προσέλθει στο γήπεδο με οποιοδήποτε τρόπο, για να μην έρθει κανείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις.
Κλείνοντας, ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής, το παιχνίδι της Κυριακής (24/1) του Καραισκάκη Άρτας με τα Χανιά αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Τετάρτη (27/1) θα μεταδοθεί από την ERTflix (https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/) .
Με γνώμονα την ασφάλεια και τον απόλυτο σεβασμό στην δημόσια υγείας εναρμονιζόμαστε με τις αποφάσεις των ειδικών, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του covid-19.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.