Ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Καθώς πλησιάζει η στιγμή που ο σύλλογος μας μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 1994/95 με τον ΠΑΟΚ, αγωνίζεται σε ένα ακόμα ιστορικό αγώνα κυπέλλου, θα ήθελε, ενόψει της μεθαυριανής αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ Πέμπτη 28/10, ώρα 15:00 να υπενθυμίσει τα κάτωθι:
– ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 15€,
με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας μεχρι 15 ετών (Γεννηθείς 2006 και άνω) είναι δωρεάν, θα πρέπει υποχρεωτικά όμως να συνοδεύονται από τον γονέα.
– ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
– Η θύρα του γηπέδου θα ανοίξει τρεις ώρες (12:00) πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (15:00).
– Βάσει της ΚΥΑ θα υπάρχει διπλός έλεγχος των φιλάθλων κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο. Κατά τον πρώτο έλεγχο, περιμετρικά του γηπέδου, είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο (χωρίς την επίδειξή τους δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση), όπως επίσης και η επίδειξη αρνητικού self test για τα παιδιά έως 12 ετών και από 12 έως 17 ετών αρνητικού PCR test (εντός 72 ωρών) ή αρνητικού rapid test (εντός 48 ωρών).
– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδο στο γήπεδο, όσο και κατά την παραμονή σας την ώρα του αγώνα εντός του γηπέδου.
– Για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού της «τελευταίας στιγμής» συνιστούμε στους φιλάθλους να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο.
– Λόγω του ότι είναι ενας σημαντικος και ιστορικός αγώνας μακρυά από την έδρα μας και πάλι, μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, και εξαιτίας των αυστηρών μέτρων λόγω του Covid 19, Ο ΠΑΣ Αχέρων ζητάει την συνεργασία όλων των πλευρών, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά.
Ραντεβού την Πέμπτη 28/10 στις 15:00 στο Αθανασία Τσουμελέκα στην Πρέβεζα. Όλοι μαζί θα μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια στους ποδοσφαιριστές και με τις ιαχές μας θα βάλουμε τις βάσεις για μια ιστορική πρόκριση!