Ανανέωσαν ακόμα τρεις στον Απόλλωνα Πάργας

Ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάργας.

H ανακοίνωση έχει ως εξής: 

To ΔΣ του Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας και με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Manolis KiziroglouRobert Kalaj και Vaggelis Bellos.
Oι τρεις νεαροί ποδοαφαιριστές θα ενσωματωθούν στο σύνολο και θα προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή τους Γιώργο Μουστάκα κατά την διάρκεια της σεζόν.
Τους ευχόμαστε να έχουν την υγειά τους και να κάνουν μια ουσιαστική και προοδευτική χρονιά που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα αλλά και στην προσωπική βελτίωση και την εξέλιξή τους.

Σε δηλώσεις τους οι παίκτες είπαν…

Εμμανουήλ Κιζίρογλου: Eίμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως για μια ακόμη χρονιά θα αγωνιστώ στην ομάδα του Απόλλωνα, αναμένοντας και το καινούργιο γήπεδο θα είμαι έτοιμος να δώσω το 100%.

Robert Kalaj: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος στην οικογένεια του Απόλλωνα, εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.

Βαγγέλης Μπέλλος: Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Απόλλων Πάργας, σε έναν απο τους ιστορικότερους συλλόγους της περιοχής και είμαι σίγουρος πως την άνοδο την εχουμε στο τσεπάκι μας! Να έχουμε μια καλή χρονιά.