Ανανέωσαν με τον ΑΟ Ανατολής οι Χριστακόπουλος και Τζίμας

Τη συνεργασία τους με τον ΑΟ Ανατολής μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ανανέωσαν οι Γιώργος Χριστακόπουλος και Παναγιώτης Τζίμας.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική με τους ακόλουθους παίκτες:

  • Γιώργος Χριστακόπουλος, Επιθετικός
  • Παναγιώτης Τζίμας, Αμυντικός

Και οι δυο ήταν πέρυσι στον βασικό κορμό της ομάδας της Ανατολής που κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Φέτος, μαζί με αρκετούς συμπαίκτες που ανανέωσαν, μαζί με έμπειρους αλλά και νέους παίκτες που επιθυμούν να αναδειχτούν, με τον ίδιο προπονητή – τον πολύπειρο Ανέστη Ζώη,  θα προσπαθήσουν το καλύτερο για την ομάδα της Ανατολής.
Η Διοίκηση τους Ανατολής τους εύχεται καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα.

Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την Ε.Π.Σ. Ηπείρου για την χορηγία των ιστοσελίδων των ομάδων του Σωματείου μας (Ανδρών και Γυναικών), που αγωνίζονται αμφότερες στις Εθνικές Κατηγορίες της Ε.Π.Ο.. Πρόκειται για σημαντική προσφορά που με σωστή διαχείριση, βοηθά σημαντικά στην ενημέρωση του κοινού για τα αθλητικά δρώμενα του Σωματείου μας αλλά και για αρχειοθέτησή τους προς μελλοντικές αναφορές.