Ανανέωσε και ο Φάνης Τζίμας με τον ΠΑΣ Αχέρων

Παίκτης του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Φάνης Τζίμας.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον αμυντικό Φάνη Τζίμα γι’ ακόμα ένα χρόνο.

Αυτή είναι η τέταρτη ανανέωση παίκτη της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί οι Αλέξης Λουκούμης, Στέφανος Βασιλείου και Σπύρος Νικολάου.

Την εφετινή σεζόν ο Φάνης Τζίμας ήταν από τους παίκτες που πρόσφεραν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική ενώ πέτυχε και 8 γκολ.

Ο Φάνης Τζίμας μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Αχέρων σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο sportime24.gr τόνισε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τη διοίκηση και τον προπονητή μου κ. Χρήστο Τζίμα για την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου τα απαραίτητα για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω με το παιχνίδι μου την ομάδα μας. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει δυνατούς με υγεία σε όλους και υπόσχομαι ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο ΠΑΣ Αχέρων θα έχει μία επιτυχημένη πορεία”.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κ. Χρήστος Λουκούμης με τον Φάνη Τζίμα