Ανανέωσε Τον Βασίλη Τσουμάνη o Α.Ο Πρέβεζας

Ο Α.Ο Πρέβεζας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τσουμάνη για την αγωνιστική χρονιά 2022- 2023 .

Ο Βασίλης Τσουμάνης ,γεννημένος το 1994 και ύψος 1.87 , είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή αγωνιζόμενος  βασικά σαν ακραίος αλλά στην έως τώρα πορεία του στο άθλημα ,έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις όπως του κεντρικού, διαγώνιου  ή ακόμα και του πασαδόρου.

Ο πολυτάλαντος αθλητής αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α2 με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων , την Αναγέννηση  Άρτας  και τον Πανηπειρωτικό.

Επίσης ,έχει συμμετάσχει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα όλων κατηγοριών με αποκορύφωμα της κατάκτηση της 1η θέσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων  το 2014 με τη φανέλα του ΑΓΣΙ.

Εκτός από αθλητής του ΑΟ Πρέβεζας ,τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προπονητική, δουλεύοντας σαν βοηθός του Πέτρου Παπαδόπουλου στο Φιλαθλητικός Πρέβεζας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία  αλλά και υπεύθυνος προπόνησης των κορασίδων και παγκορασίδων του συλλόγου με ιδιαίτερη επιτυχία .

Πηγή: prevezavolley.gr