Αναστασίου: «Δεν βάζουμε εύκολα τα γκολ»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου ανέφερε πώς παραμένει ένα πρόβλημα το δημιουργικό κομμάτι για την ομάδα του και κρατάει την οργάνωση που είχαν στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ. 

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δουλέψανε καλά τα παιδιά, έχουμε μια καλή βάση από πέρυσι, υπάρχει αρκετή κούραση λόγω των πολλών διπλών προπονήσεων. Δώσαμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, για να παίρνουμε τα 90λεπτα που χρειαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για την 1η αγωνιστική».

Για το αν θα ψάξει να βρει περισσότερη ουσία στα επόμενα φιλικά: «Παραμένει ένα πρόβλημα το δημιουργικό κομμάτι για μας, λείπουν και κάποιοι παίκτες όπως ο Νταγκό, ο Μόρσει, που έχουν ταχύτητα και που είναι απρόβλεπτοι. Είχαμε παίκτες με μικροπροβλήματα που αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε. Κάποιοι άλλοι έπρεπε να παίξουν συγκεκριμένα λεπτά. Κρατάω την οργάνωση που είχαμε στο α’ ημίχρονο. Για μας ήταν σημαντικό ότι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και κρατάμε και το τελευταίο μισάωρο που είχαμε ενέργεια. Βγάλαμε αυτό που μας έλειπε στα πρώτα 60 λεπτά, είχαμε τρεξίματα, βγάλαμε συνδυασμούς, κάναμε ευκαιρίες. Κρατάμε αυτά και θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν βάζουμε εύκολα τα γκολ και σ’ αυτό πρέπει να βελτιωθούμε».

πηγή: passports.gr