Ανατροπή και «τρίποντο» με… χαρακτήρα για Κεραυνό Θεσπρωτικού!

Η Φορτούνα Βαλανιδοράχης προηγήθηκε στο 5’, όμως στο 44’ έχανε 3-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι με φοβερό ρυθμό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Φορτούνα Βαλανιδοράχης με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιάννης Τζίμας, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 37΄ με τον Μπότσαρη ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-1! Το γκολ αυτό έδωσε άλλη ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να φέρουν τούμπα το ματς.

Στο 39ο λεπτό ο Ράπτης με έγραψε το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι. Ο Ρακόπουλος στο 44΄ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Με το ματς πλέον στα μέτρα του, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση και κατάφερε εύκολα να πάρει τη νίκη, και λίγο έλειψε να πετύχει κι άλλο γκολ, με τον Φέκκα στο 84΄ όταν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσοβίλη.

Τελικά το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Κατσαμπίρης

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Μήτσιος, Αθανασόπουλος, Τζιάκος, Κούσης, Μπόμπορης, Χουλιάρας (74΄Παπαρούνης), Ρακόπουλος (59’ Πανούσης), Τουλκερίδης, Μπότσαρης, Ράπτης (90’ Σιουμάλας), Παφίλας (80’ Φέκκας).

Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Νίκος Παπακώστας): Τσοβίλης, Νικολάου (77’ Τζίμας Ν.), Μήτος-Κώτσης Α., Καραγεώργος, Κofsha (27’ Cepele), Παππάς, Σούπε, Βάλβης, Μήτος-Κώτσης Ι., Ευθυμίου, Τζίμας Ι.