Ανδρέας Παντζιαράς: «Δίκαια κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο σύλλογος της Λευκάδας.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας για δεύτερη φορά την τελευταία εξαετία θα προσπαθήσει να πετύχει την άνοδό του στην Super League 2. Κοινός παρονομαστής και των δύο προσπαθειών; Ο έμπειρος προπονητής Ανδρέας Παντζιαράς, ο οποίος και τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Λευκάδας αλλά στα μπαράζ δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο των Βόλου, Ηρακλή και Απόλλων Παραλιμνίου.

Ο Κύπριος προπονητής μίλησε στο Liganews για την επιτυχία της ομάδας του, καθώς στον 3ο όμιλο έχει να αντιμετωπίσει ιστορικές ομάδες όπως τα Τρίκαλα, τον Πανελευσινιακό, τον Βύζαντα Μεγάρων αλλά και τον ΑΟ Υπάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παντζιαράς είναι ο πολυνίκης προπονητής της Γ’ Εθνικής, έχοντας 173 νίκες ως προπονητής σε Τηλυκράτη, Μακεδονικό, Αρη Παλαιοχωρίου, Πυρσό Γρεβενών, Οδυσσέα Αναγέννησης, Απόλλων Καλαμαριάς, Απόλλων Κ. Βρύσης, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκό.

Σε δηλώσεις του στο liganews.gr ο Ανδρέας Παντζιαράς, τόνισε: «Επικρατεί χαρά, ικανοποίηση και ανταμείβει των κόπων μιας χρονιάς. Ο στόχος εξ αρχής ήταν πρωταγωνιστικός, όπως και την προηγούμενη σεζόν. Εγινε πολύ δουλειά από τα παιδιά. Δίκαια κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, καθώς είχαμε την πιο σταθερή ομάδα στη σεζόν. Αυτό οφείλετε στην διοικητική σταθερότητα. Μας έδωσε όλα τα εφόδια ώστε να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά μας. Ολες οι ομάδες στα μπαράζ ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Θεωρώ άδικη την διαδικασία καθώς όταν κατακτάς το Πρωτάθλημα πρέπει να ανέβεις κατηγορία. Εύχομαι υγεία σε όλους στην επίπονη διαδικασία των μπαράζ».