ΑΟ Τρίκαλα – Αναγέννηση Άρτας 0-0: Λευκή ισοπαλία στο ντεμπούτο Τζιάρρα

Στο 0-0 έμειναν ΑΟ Τρίκαλα και Αναγέννηση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Βαγγέλη Τζιάρρα να κάνει ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Άρτας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς της 15ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Αναγέννηση Άρτας στο στάδιο Τρικάλων.

Η ομάδα των Τρικάλων με νέο προπονητή στον πάγκο των Σάκη Θεοδοσιάδη δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και σε δεύτερο σερί ματς φέρνει αποτέλεσμα 0-0.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα με πίεση, αλλά σιγά η ομάδα της Άρτας ανέβηκε στο γήπεδο και δημιούργησε στο πρώτο μέρος 2-3 καλές προϋποθέσεις, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν σε καλή μέρα.

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν στο 7΄ο Νίκος Σκόνδρας από θέση περιοχής δεν σούταρε αμέσως   με αποτέλεσμα να διώξει να απομακρύνει την μπάλα κόρνερ ο Μπεκατώρος.

Στο 14΄ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν σε στημένη φάση με κεφαλιά του Λισγάρα, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 30΄ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε σέντρα σουτ αλλά ο Πλαστουργός έστειλε στη συνέχεια την μπάλα πάνω από την Τρικαλινή εστία.

Στο 37΄ νέα επέμβαση του Παπαδόπουλου που έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΤ, με τις αλλαγές τόσο του Σαμαντά όσο και των Μαγκούτη και Αλεξίου έγινε πιο επιθετική ομάδα, πίεσε περισσότερο αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ είχε και μια τελική στο αντίπαλο δοκάρι. Τα Τρίκαλα στην επανάληψη δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο.

Στο 52΄ σέντρα ο Μπραντίτσας

Στο 56΄ο Μπραντίτσας έδωσε την Σαμαντά, αυτός με προσποίηση στην περιοχή βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 70΄ο Σαμαντάς έκανε το σουτ έδιωξε ο Μπαλαούρας την μπάλα κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γιάννης Σκόνδρα με κεφαλιά ανάγκασε τον Μπαλαούρα να διώξει σε νέο κόρνερ.

Ευκαιρία για τα Τρίκαλα και στο 85΄ όταν ο Σαμαντάς από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα, όμως ο Νίκος Σκόνδρας δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τασιόπουλος (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ. Σφύρη, Νικολαή του ιδίου συνδέσμου. Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Μπέκα των Τρικάλων και τους Παπανίκου, Γιαλεδάκη, Πάνου της Αναγέννησης Άρτας.

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πατρώνης, Γιάννης Σκόνδρας, Ζαϊμι, Κοντογεώργος (74’ Μαγκούτης), Μπραντίτσας, Μαρούδας (63’ Αλεξίου), Μπέκας, Μαλακασιώτης (46’ Σαμαντάς), Νίκος Σκόνδρας

Αναγέννηση Άρτας (Βαγγέλης Τζιάρρας): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Πλαστουργός (72’ Πάνου), Παππάς (67’ Γιαλεδάκης), Μανιώτης, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης (90’ Αρτέμης), Θεοδωράκης

πηγή: liganews.gr