ΑΟ Τρίκαλα: Η απογοητευτική εικόνα και η ενόχληση για το «αφεντικό του νομού»

Ένα ακόμη ματς πέρασε στην ιστορία με αρνητικό πρόσημο για τον ΑΟ Τρίκαλα και με το γόητρο του να πληγώνεται και στη Φήκη.

Έχουν ήδη προηγηθεί οι οδυνηρές ήττες ακόμη και εντός έδρας από Παναγρινιακό, Λευκίμμη, Βύζα Μεγάρων, ο αποκλεισμός από το Διγενή Νεοχωρίου στο Κύπελλο, η γκέλα με Χαλκίδα αλλά η ήττα απο την Φήκη ενόχλησε κυρίως τους φιλάθλους ιδιαίτερα από τον άστοχη και ανόητη ανάρτηση στα social media των “κόκκινων” περί αφεντικού στο νομό… η οποία αποσύρθηκε άρον άρον.

Ωστόσο αυτό που ενοχλεί ακόμη περισσότερο είναι η πλήρης αδιαφορία των κυανέρυθρων στον αγωνιστικό χώρο. Αν εξαιρέσουμε δύο τρεις ποδοσφαιριστές που ιδρώνουν την φανέλα, οι υπόλοιποι ξεκάθαρα κάνουν αγγαρεία ενώ ορισμένοι φαίνεται πως… δεν μπορούν και παραπάνω.

Δυστυχώς η χθεσινή εικόνα των Τρικάλων ήταν τουλάχιστον αποκρουστική. Όσο και αν φώναζε ο Θεοδοσιάδης από τον πάγκο η κατάσταση δεν μπορούσε να διορθωθεί με τίποτα. Και δυστυχώς η αποψίλωση του ρόστερ αλλά και οι απουσίες δεν του επιτρέπουν να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές.

Το “μαρτύριο” θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη και αν δεν βγει εγωισμός στον αγωνιστικό χώρο, θα υπάρξουν και άλλα ντροπιαστικά αποτελέσματα. Και σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα, είναι δεδομένο ότι ορισμένοι, θα πρέπει να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να ψάξουν για άλλη παραλία.

Πηγή: goal-trikala