ΑΟ Τρίκαλα: Προχωρά η προετοιμασία – Ανακοίνωσε μεταγραφή και φιλικά

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, όπου οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα δούλεψαν σκληρά στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Σωτήρα.

Ρούσσας και Αρσένος έμειναν ικανοποιημένοι από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Το πρωί της Παρασκευής θα περάσει από εργομετρικά το δεύτερο γκρουπ των παικτών, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνει προπόνηση, όπως και το πρωί του Σαββάτου. Το πρώτο ρεπό στους παίκτες θα δοθεί την Κυριακή, ενώ η επιστροφή στην δράση θα έρθει την Δευτέρα.

Την ίδια ώρα ο ΑΟΤ γνωστοποίησε μία ακόμα μεταγραφή, καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας που έχει «κλείσει» ως τώρα η ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Τρίκαλα την απόκτηση του Shembitrasi Kristo. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος , γεννήθηκε στις 28-08-2002 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Κ20 της Καλλιθέας. Η διοίκηση του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Η ενημέρωση για τα φιλικά:

Το προπονητικό τιμ έκλεισε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τον ΑΟ Τρίκαλα. Να σημειώσουμε ότι όλα θα γίνουν εκτός έδρας, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα συντήρησης στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν και δυνατά εντός έδρας φιλικά παιχνίδια.

Η αρχή των φιλικών θα γίνει από τον Αλμυρό στη Μαγνησία, στις 13 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν εκτός έδρας με Ελασσόνα στις 20/8, με Δωτιέα Αγιάς στις 24/8, Κοζάνη στις 28/8 και τέλος με Διγενή Νεοχωρίου στις 4/9.