Απίστευτη ματσάρα στο Νυδρί και διπλό για τον Απόλλωνα Πάργας (3-4)

Ανατροπή τίτλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για τον Απόλλων Πάργας, στην έδρα του Οδυσσέα Νυδριού, με 10 παίχτες από το 67΄η ομάδα του Βέρμπη και με τον “τούρμπο” να “χαρίζει” τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να γέρνει προς την πλευρά των γηπεδούχων που στάθηκαν πολύ καλά, στη ΜΑΤΣΑΡΑ της χρονιάς που έγινε στο Νυδρί, με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται σε κάθε φάση. 

Δυνατά ξεκίνησε η Πάργα τον αγώνα με ευκαιρία με το Νικολάου να σημαδεύει το δοκάρι στο 5΄ λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Ιωακιμείδης, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Διαμαντής έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα, με τον Απόλλων να κάνει στην αμέσως επόμενη φάση το 0-2 με τον Ιωακιμείδη από ασίστ του Μπέλλου.

Οι παίχτες του Χρήστου Βάννα, παρά την ψυχρολουσία των δύο τερμάτων, αντέδρασαν με χαμένο τετ α τετ του Γαζή Σάββα στο 22 και δέκα λεπτά αργότερα μείωσαν με τον Βρεττό που δεν αστόχησε από τα 11 βήματα, μία παράβαση που κέρδισε ο Γαζής Νίκος στο 33΄ και στο 45΄ο Γαζής Σάβββας έκανε το 2-2, ύστερα από λάθος της άμυνας του Απόλλων και τα συναισθήματα γύρισαν μπούμερανγκ, με τους φιλοοξενούμενους να μην πιστεύουν ότι έχασαν προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Νάστος στο 55΄ και ο Ιωακειμίδης στο 57΄ δεν κατάφεραν να δώσουν το προβάδισμα στις ομάδες τους, όμως ο Βάννας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 3-2 και την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους, που έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο.

Σαν να μη έφτανε αυτό για τον Απόλλων έμεινε και με 10 παίχτες στο 67΄ με τον Κύργιο να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και να αφήνει την ομάδα του αριθμητικό μειονέκτημα. Στο 72΄ είχαμε την αλλαγή του τερματοφύλακα του Νυδριού, που έχασε τις αισθήσειςτου και τη θέση του πήρε ο Σκιαδάς. Ενώ, στο 73΄ ο Νάστος δεν κατάφερε να κάνει το 4-2 που θα “καθάριζε” το ματς.

Ο Απόλλων έδειξε σφυγμό στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το Παππά να χάνει τρομερή ευκαιρία σε σέντρα του Βασιλειού, για το 3-3, κάτι που ήρθε στο 81΄ με διπλή προσπάθεια του Ιωακιμείδη, που έφερε το ματς στα ίσια. Η Πάργα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86 με τον Νικολάου, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε την μεγάλη ανατροπή με κοντινή προβολή του Τουρμουσόγλου για το 3-4 και μένει πρώτη στη βαθμολογία και διατηρεί το προβάδισμα των 2 βαθμών από το Λούρο

Διαιτητής: Μπαΐλης Βοηθοί: Αναγνωστάκης – Λάζαρης
Οδυσσέας Νυδριού(Βάννας)| Πολίτης(67΄ Σκιαδάς λ. τ.), Βρεττός, Ρεκατσίνας(87΄ Νάνος), Καταγής, Γεωργάκης, Βάννας, Γαζής Ν., Βουλγαρίδης, Γαζής Σαβ.(87΄ Σκέμπι), Καρελής(87΄ Ζάτσε), Νάστος
Απόλλων Πάργας(Βέρμπης)| Κωνσταντάκος, Βασιλείου, Κουλούρης(60΄ Τουρμούσογλου), Διαμαντής, Πάκος, Κύργιος, Ιωακειμίδης, Σαϊντί(60΄ Παππάς), Νικολάου, Παπαρούνς, Μπέλλος.