Απολογισμός της χρονιάς από την Δόξα Λευκάδας

🏆Κυρίες και κύριοι η σεζόν τελείωσε!
Ανεβήκαμε!
Τώρα που οι παλμοί έπεσαν και τα ντεσιμπέλ κατέβηκαν, ήρθε η ώρα του απολογισμού.
👉Φέτος ξεκινήσαμε με στόχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Βέβαια, έχοντας και την εμπειρία περασμένων ετών, αρχικά στοχεύσαμε στα πλει οφ. Περάσαμε δύσκολα μέσα στην χρονιά, με πολλούς τραυματισμούς και αρκετές δυσκολίες στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Βασικό μας μέλημα πάντοτε ήταν ο αρχικός μας στόχος. Η είσοδος στα πλει οφ και η άνοδος.
🏀 Εν τέλει το κλείσιμο της κανονικής περιόδου μας βρήκε 4ους με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα με τις ίδιες βλέψεις με εμάς. Τα καταφέραμε όμως με μειονέκτημα έδρας. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για το δεύτερο ματς στα Γιάννενα όπου πραγματικά έσπασαν καρδιές. Ντέρμπι με τα όλα του και φανταστική ατμόσφαιρα.
🙏 Και μετά ήρθαν τα τελευταία ματς με την Γέφυρα,κάπου εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο της Γέφυρας για την άψογη φιλοξενία και στα δυο παιχνίδια!
Η ομάδα για μια ακόμη φορά, έπαιξε με μειονέκτημα έδρας και κατάφερε να φανεί αντάξια των προσδοκιών που η ίδια είχε δημιουργήσει και συνεπής στους αρχικούς της στόχους.
💪 Έτσι πανηγύρισε την άνοδο με την στήριξη και πάλι του φανταστικού κόσμου της.
Και εδώ αξίζει να αναφερθούμε στον έκτο παίχτη αυτής της ομάδας. Τον παίχτη που ήταν και είναι πάντοτε εκεί. Που στηρίζει με κάθε τρόπο. Που γεμίζει το γήπεδο μας και ακολουθεί την ομάδα παντού… Που τόσο στα Γιάννενα όσο και στην Γέφυρα γέμισε το γήπεδο και βοήθησε την ομάδα με την φωνή του. Με αυτόν τον κόσμο δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα.
🔴🔵 Εκτός από αντιπάλους μας, καταφέραμε να κερδίσουμε και κάτι άλλο, εξίσου δύσκολο. Την εμπιστοσύνη του κόσμου. Και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους.
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξη σας!
Μαζί σας ονειρευόμαστε να πανηγυρίσουμε και άλλες επιτυχίες!
Η μπασκετική σεζόν ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο για την ομάδα μας και επίτευξη του στόχου!
Ραντεβού στην Α2 πλέον για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν!
Δόοοοοξα … Δόοοοοοξα….
Με εκτίμηση,
το ΔΣ